X

CEC Bank: AVERTISMENT Foarte Serios care Vizeaza Toti Clientii din Romania

CEC Bank, una dintre bancile cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa le transmita un avertisment clientilor din toata tara, pentru a le pune in vedere faptul ca trebuie sa ramana extrem de vigilenti in aceasta perioada, daca isi cauta o vacanta, pentru ca pot deveni foarte usor victimele atacurilor cibernetice.

CEC Bank le explica tuturor clientilor din Romania, ca daca aleg sa faca o plata online pentru o cazare contractata printr-un website, locatia de cazare nu le va cere vreodata sa plateasca de 2 ori pentru respectiva cazare, ceva ce desigur ca trebuie sa fie avut in vedere de catre oricine vrea sa aiba o vacanta frumoasa.

Avertismentul pe care CEC Romania il lanseaza pe romani vine in contextul in care in aceasta perioada foarte multi oameni pot fi extrem de usor pacaliti de catre diverse atacuri cibernetice special gandite pentru a se folosi de imaginea unor website-uri de rezervari online, sau a unor locatii de cazare populare.

CEC Romania a avut, cel mai probabil, clienti care au cazut in capcana unor asemenea atacuri cibernetice, astfel ca incearca sa ii ajute pe romani sa inteleaga de ce este foarte important sa incerce sa fie mereu foarte vigilenti, pentru a nu fi foarte usor pacaliti de catre cei care cauta doar sa le faca rau, din pacate.

Ai început deja să te pregătești pentru concediu? Ai grijă ce site-uri alegi pentru rezervarea cazării, un hotel nu-ți va solicita niciodată să plătești de două ori!

This post was last modified on apr. 22, 2023, 11:46 PM 23:46

Disqus Comments Loading...