X

Austria: Anunt Oficial de ULTIMA ORA cu o Noua LOVITURA pentru Nehammer din Cauza Schengen

Austria este vizata de un anunt oficial care creste presiunea pe guvernul Karl Nehammer din cauza Schengen, iar asta pentru ca vorbim despre informarii care vin in mod oficial direct de la ministrul de interne al Bulgariei, el afirmand ca masurile luate la frontiera cu Turcia incep deja sa dea roade, in ciuda presiunii uriase puse pe vamile din sud-estul tarii.

Austria i-a cerut Bulgariei sa reduca numarul migrantilor care trec granita in Uniunea Europeana din Turcia, si conform ministrului de interne al Bulgariei, acest lucru s-a intamplat, numarul arestarilor scazand cu 45%, chiar daca presiunea pe vamile tarii a crescut cu 40%, spunand ca asta arata faptul ca masurile luate au efectele dorite de Karl Nehammer.

Austria a cerut inclusiv de la Comisia Europeana mai multe fonduri alocate Bulgariei pentru a proteja mai bine granitele Uniunii Europene, ceva ce urmeaza sa se intample, iar asta pentru ca o echipa de la Bruxelles va merge la Sofia pentru a discuta despre ceea urmeaza sa fie alocat in materie de fonduri pentru reducerea trecerilor ilegale pe teritoriul tarii pentru viitor.

“De la începutul anului, presiunea imigrației a crescut cu 40 la sută, dar numărul arestărilor de imigranți ilegali a scăzut cu 45 la sută. Asta înseamnă că mai puțini oameni sunt lăsați să treacă la graniță, chiar dacă încercările de a intra ilegal cresc. Vom avea discuții marți.

Va avea loc o vizită a Comisiei Europene, după care vom avea o claritate deplină asupra problemei (finanțării UE). Fondurile puse la dispoziție pentru toate frontierele externe se ridică la aproximativ 600 de milioane de euro. Prioritatea este protejarea frontierei bulgaro-turce. Banii vor fi investiți în achiziționarea de drone și supravegherea video a frontierei.”

This post was last modified on apr. 24, 2023, 11:16 AM 11:16

Disqus Comments Loading...