Kaufland: IMPORTANTA Informare Emisa Romanilor, ce NU Stiau Foarte Multi

Kaufland IMPORTANTA Informare Emisa Romanilor NU Stiau Foarte Multi

Kaufland, a publicat o noua informare foarte importanta pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie ceva ce nu stiau foarte multi, mai exact faptul ca daca au un Kaufland Card, vor beneficia de oferte personalizate in baza cumparaturilor pe care le fac in oricare dintre magazinele din toata tara.

Kaufland are de ceva vreme disponibile cardurile de fidelitate Kaufland Card, si oricine poate sa isi faca unul in oricare dintre magazine, in baza lor fiind oferite extrem de multe promotii speciale pentru produsele care sunt la vanzare in momentul de fata, insa desigur ca trebuie sa fim foarte atenti la ele.

In cazul Ofertelor personalizate, cei de la Kaufland Romania vorbesc despre promotii care au la baza cumparaturile pe care le facem in viata de zi, cu zi, iar asta pentru ca ofertele personalizate sunt alese in functie de ceea ce cumparam in mod regulat, totul fiind facut de catre platforma folosita pentru a sustine functionarea Kaufland Card.

Kaufland Romania nu este singurul lant de hypermarket-uri care are promotii speciale de acest gen la ora actuala in Romania, iar asta pentru ca exista platforme de personalizare inclusiv la celelalte lanturi de hyper/supermarket-uri, asa ca e bine sa va uitati inclusiv la celelalte pentru a vedea ceea ce este oferit in mod regulat.

Știai că în aplicația Kaufland găsești secțiunea „Pentru mine – promo personalizate”? Aici vei avea promoții special create pentru tine, oferte speciale, vouchere personalizate. Activează-le și tu și bucură-te de oferte! Vrei să mănânci ceva mai ușor, dar vrei să lenevești și puțin pe canapea? Comandă orice-ți dorești din secțiunea Kaufland a aplicațiilor Glovo sau Tazz și îți livrăm noi!