X

Volodimir Zelenski Lauda Rezistenta Soldatilor Ucrainieni in fata Rusilor

Volodimir Zelenski lauda rezistenta soldatilor ucrainieni in fata asalturilor armatei ruse, iar asta in conditiile in care vorbim despre lupte foarte dure duse atat langa Bahmut, cat si in alte zone ale tarii in ultimele zile, acesta devenind noul “obisnuit” al Ucrainei.

Volodimir Zelenski spune si ca rezistenta armatei sale este cel mai important lucru pe care se concentreaza toata lumea in momentul de fata, iar asta pentru ca Rusia nu obtine prea multe in urma atacurilor pe care le desfasoara.

“Este important să înțelegem că în fiecare dintre orașele noastre, în fiecare sat, oriunde este acum mai mult sau mai puțin liniște. Peste tot, unde azi a fost doar o zi liniştită şi însorită de primăvară…

Fiecare zi de asemenea calm în zonele din spate este câştigată de războinicii noştri în bătălii brutale pe prima linie. În luptele zilnice! Vă rog, respectați asta. Și să ne ajutăm întotdeauna soldații atunci când este nevoie, să sprijiniți întotdeauna statul și apărarea pe cât posibil.

A 35-a brigadă marină separată, numită după contraamiralul Ostrohradsky, a 55-a brigadă separată de artilerie „Zaporizka Sich”, parașutiștii „Șaptezeci și nouă” al nostru – vă mulțumesc, soldați! Întotdeauna curajos și puternic!

Brigada 80 a trupelor de asalt aeropurtate – vă mulțumesc pentru distrugerea exemplară a inamicului de lângă Bakhmut. Bravo, băieți!

A 54-a brigadă separată mecanizată numită după hatmanul Mazepa – vă mulțumesc pentru rezistență, pentru apărarea pozițiilor și, prin urmare, pentru apărarea Ucrainei!

Victoria noastră în acest război va fi împărtășită de toți cei care îl apropiau. Toți cei care au luptat și au muncit pentru victorie. Slavă fiecărui erou ucrainean! Slavă oamenilor noștri frumoși!

Puterea noastră constă în oamenii noștri. În comunitățile noastre, în capacitatea noastră de a acționa pentru un scop comun. Și când avem nevoie de unitate și acțiune de stat, acest lucru se realizează în primul rând prin credința oamenilor în Ucraina și încrederea oamenilor în statul lor, apărătorii săi și unii în alții.”

This post was last modified on apr. 24, 2023, 12:28 AM 00:28

Disqus Comments Loading...