X

BANCA Transilvania: IMPORTANTA Informare de ATENTIONARE pentru Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania, una dintre principalele institutii financiare din Romania la ora actuala, le vorbste tuturor clientilor, intr-o informare de atentionare, despre un extrem de serioas pericol pe care ei ar trebui sa il aiba in vedere chiar in acest moment, iar asta pentru ca in centru este marea problema a atacurilor cibernetice.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca o tentativa de frauda care se foloseste de imaginea bancii pentru a-i pacali pe romani sa-si cedeze datele personale, si banii, este in plina desfasurare, iar mai jos puteti vedea un exemplu foarte bun cu privire la felul in care este ea folosita impotriva oamenilor acum.

Conform celor de la BANCA Transilvania, totul are la baza investitiile care au devenit tot mai populare in randul foarte multor romani, ele fiind folosite ca metoda de a ii pacali pe romani sa uite de masurile de siguranta, si sa isi cedeze informatiile bancare catre necunoscuti, ceea ce desigur ca nimeni nu ar trebui sa faca.

BANCA Transilvania stie foarte bine cat de periculoase pot fi pentru romani atacurile cibernetice, dar si ca uneori banii care sunt furati nu mai pot fi recuperati, asa ca ne recomanda maxima prudenta pentru a fi mereu in siguranta cand vine vorba despre cei care incearca sa ne faca rau, prin orice mijloace pe care le au la dispozitie.

Reclamele de acest fel, sau care au imagini cu banca și cu reprezentanții BT sunt tentative de fraudă și este important să nu dai click pe link sau să completezi datele tale sau ale cardului. Dacă vezi astfel de postări, te rugăm să le raportezi și să ne anunți cât mai curând.

This post was last modified on apr. 25, 2023, 4:04 PM 16:04

Disqus Comments Loading...