X

E.ON: IMPORTANTE Anunturi Oficiale cu Impact pentru MILIOANE de Romani

E.ON, unul dintre grupurile de energie cu milioane de clienti in toata Romania la ora actuala, a publicat doua anunturi oficiale care au impact pentru foarte multi romani, nu doar cei care ii sunt clienti, ci si cei care traiesc in localitatile din tara noastra, asa ca este important sa fim atenti la ceea ce ni se transmite acum.

E.ON vorbeste, in primul rand, despre felul in care administratiile publice locale pot sa administreze mult mai usor si mai eficient costurile energiei pentru institutia pe care o au in subordine, fiind puse la dispozitia acestora o varietate de solutii despre care ar trebui sa stie, pentru a avea costuri finale mai mici.

Puteti vedea in mesajele de mai jos ceea ce E.ON Romania din acest punct de vedere, iar asta pentru ca exista solutii pentru oricine, fie ca este vorba despre o institutie a administratiei publice locale, sau despre vreo alta persoana, sau entitate juridica, asa ca e bine ca toate sa afle despre ceea ce se intampla.

E.ON Romania vorbeste deasemenea mai jos si despre programul AFM cu privire la panourile fotovoltaice pentru casele in care romanii vor sa aiba energie verde, curata, si mai ieftina decat cea furnizata de catre grupurile de energie precum cel despre care vorbim acum, diverse solutii fiind puse la dispozitia oamenilor din tara.

๐‹๐ฎ๐œ๐ซ๐ž๐ณ๐ข ๐ขฬ‚๐ง ๐š๐๐ฆ๐ข๐ง๐ข๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐ญฬง๐ข๐š ๐ฉ๐ฎ๐›๐ฅ๐ข๐œ๐šฬ† ? ๐†๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐จ๐ง๐ž๐š๐ณ๐šฬ† ๐ž๐Ÿ๐ข๐œ๐ข๐ž๐ง๐ญ ๐ฌฬง๐ข ๐œ๐ฎ ๐ฆ๐š๐ข ๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐šฬ† ๐ฎ๐ฌฬง๐ฎ๐ซ๐ข๐ง๐ญฬง๐šฬ† ๐œ๐จ๐ง๐ฌ๐ฎ๐ฆ๐ฎ๐ฅ ๐ฌฬง๐ข ๐œ๐จ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ซ๐ข๐ฅ๐ž ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž๐ข ๐ฉ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐ข๐ญ๐ฎ๐ญฬง๐ข๐š ๐ฅ๐š ๐œ๐š๐ซ๐ž ๐ฅ๐ฎ๐œ๐ซ๐ž๐ณ๐ข. Creeazฤƒ cont pe E.ON Myline ลŸi ai toate informaลฃiile despre contractul ลŸi facturile la energie + soluลฃii pentru administraลฃia localฤƒ: Adaugi mai multe locuri de consum; Ai acces la istoricul facturilor; Transmiลฃi indexul prin autocitire; Serviciu gratuit;ย Disponibil 24/7.

Eศ™ti interesat de programul #CasaVerde Fotovoltaice de la AFM ? Intrฤƒ pe site ลŸi aflฤƒ tot ce trebuie sฤƒ ลŸtii. 20.000 lei subvenศ›ie de la AFM; rate lunare fฤƒrฤƒ avans, dupฤƒ montaj, pentru sistemele > 3kW;ย sisteme fotovoltaice รฎntre 3 ศ™i 50kW.

This post was last modified on apr. 25, 2023, 10:40 AM 10:40

Disqus Comments Loading...