X

ENEL: Recomandarile foarte SERIOASE pentru Romanii din Intreaga Tara

ENEL, companie de energie din Romania care la momentul actual livreaza energie pentru peste 3 milioane de romani din intreaga tara, a decis sa le faca o serie de recomandari oamenilor cu privire la modalitatile prin care isi pot face casele mult mai eficiente din punct de vedere energetic, daca isi doresc acest lucru.

ENEL vorbeste mai jos despre materialele care pot fi folosite pentru o izolare mai eficienta a casei, cum poate fi folosita tehnologia pentru reducerea cosutrilor, dar si ce trebuie sa facem pentru a obtine inclusiv un certificat de eficienta energetica pentru casa noastra, daca dorim si acest lucru pentru ea.

Dupa cum pveti vedea in podcast-ul celor de la ENEL Romania, exista o serie de pasi foarte bine ganditi care trebuie sa fie facut pentru a putea beneficia de o casa care este mult mai eficienta din punct de vedere energetic, procesul in sine nefiind unul foarte simplu, dar la final ne vom bucura de consum mai redus de energie.

ENEL Romania are mai multe sfaturi de acest gen pentru clientii din Romania care sunt dornici sa isi transforme casa intr-una mult mai eficienta din punct de vedere energetic, si asta in conditiile in care foarte multi oameni sunt dornici in aceasta perioada sa ia masuri de acest gen pentru a reduce consumul de energie.

#FiiSmartPeEnergie și îmbunătește eficiența energetică a casei tale! Deciziile pe care le luăm astăzi pot să ne ajute să avem o locuință eficientă energetic pe termen lung. Ascultă cel de-al treilea episod din noua serie de podcast „EU și Energia”, realizat de Radio Europa FM împreună cu noi și află ce poți face la tine acasă pentru un consum mai mic și mai eficient de energie electrică

Descoperă: care sunt cele mai eficiente materiale pentru izolarea casei; cum ne putem folosi de tehnologie ca să reducem costurile; de ce va fi nevoie să avem în case un certificat de eficiență energetică.

This post was last modified on apr. 25, 2023, 12:30 PM 12:30

Disqus Comments Loading...