X

Rusia si-a Schimbat Strategia, ce Anunta Marea Britanie despre Razboi

Rusia a facut o schimbare majora de strategie pentru razboiul din Ucraina, iar asta pentru ca a decis in mod oficial sa treaca intr-o pozitie de aparare a teritoriilor pe care le-a cucerit, si asta a dus la o scadere a numarului de soldati pierduti in fiecare zi pe front, una chiar substantiala fata de lunile anterioare.

Rusia pare pregatita sa suporte ofensiva pe care armata Ucrainei o pregateste de atatea luni de zile, si daca nu va mai lansa ofensive in perioada urmatoare, atunci va fi interesant de vazut ce anume va reusi Ucraina sa faca in ceea ce priveste eliberarea teritoriilor pe care rusii le-au cucerit pana la ora actuala.

“Cifrele publicate de Statul Major General al Ucrainei sugerează o reducere de la o medie zilnică de 776 de victime rusești în martie, la o medie de 568 până acum în aprilie. Defense Intelligence nu poate verifica metodologia exactă a Ucrainei, dar tendința generală este probabil corectă.

Pierderile Rusiei s-au redus foarte probabil, deoarece tentativa lor de ofensivă de iarnă nu a reușit să-și atingă obiectivele, iar forțele ruse sunt acum concentrate pe pregătirea pentru operațiunile ofensive anticipate ucrainene.”

This post was last modified on apr. 25, 2023, 7:40 PM 19:40

Disqus Comments Loading...