X

Orange: AVERTISMENTUL Extrem de Serios pentru Milioane de Clienti Romani

Orange, grupul de telecomunicatii cu cel mai mare numar de clienti in Romania la ora actuala, a emis un avertisment extrem de serios pentru milioane de clienti din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie problemele majore generate de catre atacurile de tip phishing in toata tara.

Orange ne prezinta in clipul video de mai jos cateva informatii esentiale cu privire la atacurile de tip phishing, cum se desfasoara acestea, cum putem sa ne dam seama daca suntem victima vreunui atac de acest gen, astfel ca e bine sa fim informati in legatura cu ceea ce inseamna pericolul atacurilor cibernetice.

Mai mult decat atat, Orange Romania ne arata diverse tipuri de fraude online care pot fi folosite impotriva noastra de catre diverse tipuri de atacatori, iar asta pentru ca metodele prin care se incearca pacalirea oamenilor sunt tot mai diverse, iar din pacate exista tot mai multi oameni care cad in “plasa” intinsa de catre atacatori.

Orange Romania desfasoara de ceva vreme diverse campanii de informare prin care incearca sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa isi dea seama cand e posibil sa fie victima unui atac de acest gen, astfel ca si pe website-ul sau exista informatii cu privire la aceste probleme, care pot deveni extrem de periculoase.

Ai primit recent un e-mail suspect, care nu ți-a inspirat încredere ? Nu ai știut dacă să-l deschizi sau nu pentru că ți se părea….Phishy. Este posibil să te fi confruntat cu o tentativă de phishing, una dintre cele mai comune forme de fraudă online.

Află de la Sebastian Bratosin – Security Manager, Orange Romania Communications, ce este phishingul și cum te poți bucura în siguranță de mediul online.

This post was last modified on apr. 26, 2023, 12:05 PM 12:05

Disqus Comments Loading...