X

Survivor: Anunturile PRO TV de ULTIMA ORA, Concurentii la Cutite, Hotararile Anuntate

Survivor, cel mai popular si mai intens reality show din Romania, este in atentia a milioane de romani in momentul de fata, iar asta deoarece PRO TV a facut o serie de anunturi importante, primul dintre ele vizand o noua eliminare din concurs, iar asta pentru ca in aceasta seara la 20:30 un alt concurent va parasi competitia.

Survivor va ramane fara Bianca Patrichi, sau Andrei Krișan, iar asta pentru ca ei sunt cei doi concurenti care au fost propusi spre eliminare, insa separat de voturile concurentilor, fanii din Romania au deasemenea ocazia de a ii sustine prin voturile pe care le pot da, asa cum s-a intamplat si in alte consilii tribale de pana acum.

Puteti vedea mai jos si ca Andrei Krișan nu a avut tocmai o reactie chiar atat de buna dupa ce a fost propus spre eliminare din cadrul Survivor Romana, ceva ce desigur ca era de asteptat, iar asta pentru ca dupa atat de multa suferinta, niciunul dintre concurenti nu vrea sa fie eliminat din competitie, dar e greu de spus cine se va salva.

Survivor Romania a intrat deja in etapa in care mai putin de 10 concurenti se afla in competitie, iar dintre ei unul va castiga premiul cel mare, o parte dintre concurentii actuali urmand a vota pentru persoana care va castiga intregul concurs, asa ca strategiile facute de catre concurenti devin mult mai importante acum.

În seara aceasta se pleacă din nou acasă!! Te așteaptă și o ediție emoționantă, așa că ne vedem de la 20:30 la PRO TV. Doi concurenți sunt în pericol de eliminare la Survivor România: Bianca Patrichi și Andrei Krișan. Reacția lui Andrei Krișan, după ce a fost nominalizat spre eliminare, stârnește o val de indignare printre concurenții Survivor 2023!

START VOT! Susține-ți favoritul de la Survivor 2023. Greșeală de tactică imensă pe care a făcut-o unul dintre concurenți.

This post was last modified on apr. 26, 2023, 11:40 AM 11:40

Disqus Comments Loading...