X

LIDL Romania: 2 Anunturi IMPORTANTE Transmise Oficial Clientilor Romani

LIDL Romania le transmite tuturor clientilor din tara 2 anunturi foarte importante despre care ar trebui sa stie cu totii, iar asta pentru ca in atentia lor este adus in momentul de fata nouul catalog de promotii, care va fi disponibil incepand de saptamana viitoare, in el fiind dezvaluite noile promotii speciale.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca saptamana viitoare va avea noi produse in stil iberic, de la brand-ul Sol & Mar, acestea dovedindu-se a avea succes chiar surprinzator de mare in randul romanilor, ceea ce desigur ca le aduce in continuare pentru foarte multa lume in locatiile din intreaga tara, in mod constant.

Mai mult decat atat, cei de la LIDL au hotarat sa aduca in magazinele din intreaga tara diverse alte produse speciale de la marcile preferate de catre romani, impreuna cu accesorii pentru baile romanilor, impreuna cu multe alte produse interesante, si toate oferite incepand din cursul zilei de luni, dupa cum scrie si mai jos.

LIDL ne spune totusi ca are si saptamana aceasta o serie de produse speciale disponibile cu preturi extrem de bune, iar asta pentru ca de joi vor fi vandute in toate magazinele o serie de ustensile si accesorii, pe care le vom putea cumpara la preturi surprinzator de mici pentru magazinele care sunt vandute in mod obisnuit in Romania.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 01-07.05.2023. Ți-am pregătit: delicii în stil iberic Sol&Mar, mărcile tale preferate, accesorii pentru baia ta … și multe alte surprize pentru întreaga familie! Se anunță vreme cu soare, perfectă pentru un grătar cu cei dragi! Treci pe la noi să te aprovizionezi cu toate ustensilele și accesoriile de care mai ai nevoie, disponibile în magazine de joi.

This post was last modified on apr. 26, 2023, 11:37 PM 23:37

Disqus Comments Loading...