X

BRD: Mesajele Oficiale IMPORTANTE care Vizeaza Toti Clientii din Romania

BRD, una dintre principalele banci din Romania la ora actuala, a decis sa le transmita o serie de foarte importante mesaje clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca vrea sa le aduca in imediata atentie ceea ce se intampla cu aplicatia YOU, care a fost recent actualizata pentru telefoanele iPhone si Android ale oamenilor.

BRD vorbeste mai jos despre faptul ca incepand de acum putem face investitii rapide prin cadrul aplicatiei YOU, in doar cativa pasi putand fi realizate investitii de pe iPhone si Android pe care le putem si urmari foarte simplu, aplicatia bancii fiind gandita pentru a ne oferi posibilitatea de a incerca sa castigam bani cu economiile noastre.

Desigur ca BRD Romania a implementat aceasta functionalitate in cadrul aplicatiei sale, dar trebuie sa fim foarte atenti la investitiile pe care le facem, iar asta pentru ca nu toate vor da randamentul pe care il dorim, asa ca trebuie sa fim foarte atenti inclusiv la acest lucru in momentul in care investim banii pe care ii avem.

BRD Romania vorbeste mai jos si despre ceea ce ofera cardul de credit al bancii pentru oricare dintre romanii care sunt interesati sa il foloseasca la ora actuala, iar asta pentru ca vorbim despre beneficii suplimentare, cu reduceri la multi comercianti parteneri prin intermediul aplicatiei YOU pentru telefoanele iPhone si Android.

Îți poți vizualiza fondurile de investiții în doar câțiva pași, direct în aplicația YOU! Oriunde te-ai afla, bucură-te de timpul tău valoros și rămâi la curent cu statusul fondurilor tale, direct de pe telefon. Cardul tău de Credit BRD îți oferă acces la platforma Extrabeneficii, unde găsești zeci de reduceri la comercianții parteneri pentru audiobooks și e-books, cărți, reviste și carduri cadou.

This post was last modified on apr. 28, 2023, 12:48 PM 12:48

Disqus Comments Loading...