X

ENEL: Informarile in ATENTIA Clientilor cu IMPORTANTE Anunturi pentru Romani

ENEL, grup de energie foarte mare in Europa care furnizeaza gaze naturale si energie electrica pentru peste 3 milioane de romani, aduce in atentia foarte multor romani ceva ce multi ar trebui sa puna in aplicare, iar asta pentru ca vorbim despre activarea facturii prin SMS, daca nu o vrem in alt format electronic, pentru a nu o mai primi in format fizic prin posta.

ENEL explica mai jos, faptul ca activarea primirii facturii prin SMS, poate contribui la reducerea impactului asupra mediului pe care il are utilizarea in cantitati mari a hartiei, multe companii recomandandu-le clientilor sa renunte la primirea facturilor in format fizic pentru a elimina necesitatea emiterii unui numar mare de facturi in acest format.

Daca activam sistemul care trimite prin SMS facturile emise de catre ENEL Romania, atunci vom primi in fiecare luna un SMS cu informatii despre factura noastra, si putem folosi datele din el pentru a achita orice fel de factura care ne-a fost emisa, asa ca totul se poate realiza extrem de simplu de catre oricare dintre clientii din toata Romania.

ENEL Romania vorbeste mai jos inclusiv despre pierderile de caldura care sunt inregistrate prin ferestrele caselor noastre, o problema reala care afecteaza un numar foarte mare de oameni, oferind si o serie de solutii bune pe care oricine le-ar putea pune in aplicare, daca are nevoie de acest lucru, la un moment dat, sau altul.

Alege să-ți activezi factura prin SMS, ca să o primești imediat după emitere și să limitezi impactul negativ asupra mediului! O poți activa din contul tău MyEnel. După activare, vei primi un mesaj de confirmare din partea noastră, precum și un SMS cu cea mai recentă factură de energie.

Știi că poți pierde un sfert din căldura din casă prin ferestre? #FiiSmartPeEnergie și citește articolul de mai jos, ca să afli 8 soluții inteligente pentru reducerea pierderilor de căldură prin ferestre!

This post was last modified on apr. 28, 2023, 1:02 PM 13:02

Disqus Comments Loading...