X

Survivor: PRO TV Anunta SCHIMBARILE de ULTIMA ORA pentru Toti Romanii

Survivor, reality show-ul cu cel mai mare numar de urmaritori in Romania la ora actuala, a intrat intr-o noua faza, competitia in care au mai ramas doar 8 concurenti devenind mult mai dificila, iar asta se observa foarte clar pe micile ecrane, cu fiecare provocare la care acestia participa, dar acesta este numai inceputul sfarsitului de concurs.

Survivor urmeaza sa devina si mai dificil, si mai greu de indurat, iar asta pentru ca toti cei 8 concurenti ramasi in competitie vor avea provocari si mai grele de depasit, dupa multe saptamani in care au tratit intr-un mediu nu chiar atat de prietenos, si toate acestea in timp ce isi fac strategii pentru a forma aliante in vederea ramanerii in competitie.

Bataliile pentru imunitate, sau cele din consiliul tribal, vor deveni si mai serioase la Survivor Romania, conform celor de la PRO TV, iar asta duce si la formarea unor prietenii noi, cum este cea dintre Bianca Patrichi si Krisan, ea afirmand ca este dornica sa mentina relatia de prietenie, si cu siguranta aceasta nu este singura.

Survivor Romania devine tot mai dificil, insa PRO TV incearca sa le faca viata si mai usoara concurentilor, oferindu-le diverse recompense care sa le dea capacitatea de a fi si mai competitivi in cadrul tuturor provocarilor la care iau parte, si dupa cum puteti vedea mai jos, pentru unele dintre ele chiar merita purtate lupte dificile.

Celor opt le este implicit mai greu decât oricui până acum, pentru că au avut de îndurat. Sunt survivori toți opt, vor intra pe trasee, în jocurile de recompensă, în jocurile de comunicare și, desigur, în bătălia pentru colanul de imunitate. Surprizele s-au ținut lanț la Survivor România!

Câștigătorii Jocului pentru Recompensă de luni s-au delectat cu înghețata Nuii Ice Cream. Krișan s-a alăturat de curând, dar cu siguranță aș vrea să păstrez o legătură și să vedem, de ce nu, dacă se formează prietenia cu adevărat.

This post was last modified on apr. 28, 2023, 11:54 AM 11:54

Disqus Comments Loading...