X

Anunturile E.ON in ATENTIA Clientilor Romani cu IMPORTANTE Informatii Oferite

E.ON aduce in atentia imediata a milioanelor de clienti din toata Romania, o serie de informatii foarte importante despre care toti ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca ele au la baza metode prin care putem face economii serioase pentru consumul de energie din propriile case, si putem avea facturi mult mai mici.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca deschiderea constanta a unui cuptor electric aflat in functiune, va genera un consum de energie electrica de pana la 10% mai mare decat cel obisnuit, astfel ca a il lasa sa functioneze fara a intrerupe in mod constant acest proces va genera un consum mult mai redus decat in mod normal.

Conform celor de la E.ON Romania, in timp, acest consum suplimentar se poate resimti in functurile pe care le primim, ceva ce desigur ca nu vine ca vreo surpriza prea mare, pentru ca acelasi sfat se aplica inclusiv pentru alte tipuri de electrocasnice pe care le folosim in viata de zi, cu zi, de la diverse companii.

E.ON Romania ne readuce deasemenea in atentie faptul ca astazi este ultima zi in care putem sa ne mai bucuram de preturi speciale pentru incarcarea masinilor electrice in reteaua E.ON Drive, astfel ca merita sa ne uitam cu atentie la optiunile care sunt disponibile din acest punct de vedere, dar numai azi.

Știai că atunci când deschizi de 3 ori cuptorul electric în timpul funcționării, consumul lui de energie electrică va crește în medie cu 10% ? Ține-ți în frâu curiozitatea în acest caz și evită să-l deschizi înainte de finalizarea programului de gătire ales. Vei reduce consumul și implicit valoarea facturii tale lunare de energie.

Îţi alimentăm drumurile cu alegere sustenabile, dar şi cu preţuri speciale! Încarcă de la staţiile E.ON Drive până pe 30 aprilie şi beneficiezi de preţuri promoţionale. În plus, îţi reamintim că pentru fiecare 10 kWh pe care tu îi alimentezi la stațiile #EONDrive, noi plantăm un copac pentru protejarea naturii și reducerea amprentei de carbon.

This post was last modified on apr. 30, 2023, 7:33 PM 19:33

Disqus Comments Loading...