Auchan: GRATUIT pentru MILIOANE de Romani, ce Anunt Oficial a Facut

Auchan GRATUIT MILIOANE Romani Anunt Oficial Facut

Auchan a decis sa-i anunte in mod oficial pe milioanele de romani din toata tara cu privire la ceea ce da gratuit acum, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care ar trebui sa fie cunoscut de catre romani, pentru ca premiile sunt unele perfecte pentru perioada din an in care ne aflam, dupa cum se poate observa si mai jos.

Auchan le explica tuturor romanilor faptul ca premiul 1 pe care il ofera este un Grătar GardenStar de 933 de LEI, al doilea fiind unul de la acelasi producator, dar de 230 de LEI, ultimul fiind un set de ustensile pentru gratar, deci in aceasta perioada in care caldura ne va permite sa iesim in natura pentru gratare, vom avea si ustensilele necesare.

Conform celor de la Auchan Romania, nu trebuie sa facem chiar atat de multe pentru a castiga premiile care sunt puse la bataie de catre companie in momentul de fata, astfel ca ramane sa vedeti care sunt regulile de participare, si sa decideti daca vreti sa participati, sau nu, in aceasta perioada.

Auchan Romania deruleaza aceasta campanie pentru o perioada extrem de limitata de timp in Romania, asa ca merita sa va uitati foarte atent la toate detaliile acestei campanii, pentru ca aveti timp numai pana in ziua de 1 mai pentru a va decide daca doriti sa profitati de aceasta campanie chiar acum, sau nu.

Arată-ne cel mai bun grătar făcut de tine și te premiem. Grătărește românește alături de Auchan este concursul perfect pentru iubitorii de grătare. Tot ce trebuie să faci este să ne lași o poză în comentarii cu grătarul perfect făcut de tine și poți câștiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie.

Premiul I – Grătar GardenStar gaz 3 arzătoare în valoare de 933 lei; Premiul II – Grătar GardenStar rotund cu roți în valoare de 230 lei; Premiul III – Set ustensile grătar BBQ în valoare de 45,90 lei. Condiții de participare: Follow contului de Instagram și paginii de Facebook Auchan (RO). Concursul se încheie pe data de 4 mai.