X

Rompetrol: Decizia de ULTIMA ORA, ce da GRATUIT GARANTAT pentru Romani in Benzinarii

Rompetrol, unul dintre lanturile de benzinarii din Romania cu un numar foarte mare de locatii in intreaga tara, a decis sa-i anunte in mod oficial pe oameni in legatura cu ceea ce le este oferit gratuit in mod garantat in locatiile sale, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de premii care ar putea fi foarte utile multora.

Rompetrol le spune romanilor ca daca au curajul de a incerca Rompetrol Car Wash, atunci vor castiga garantat unul dintre cele 12.000 de premii oferite in benzinariile din Romania, constand intr-o ruleta, sau un suport de telefon, deci vorbim despre un numar limitat de oameni care va putea primi aceste premii.

Conform celor de la Rompetrol, trebuie sa cumparam 10 fise de spalat la spalatoriile benzinariilor, pentru a ne inscrie in cadrul acestei campanii, iar apoi vom primi garantat unul dintre premiile care sunt disponibile pentru noi in cadrul acestei campanii, ele trebuind cerute din interiorul benzinariilor de catre soferi.

Rompetrol are o campanie extrem de interesanta in derulare, una despre care ar trebui sa stie foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim despre premii care pot fi foarte utile pentru multi romani, ceva ce desigur ca este o veste excelenta pentru oamenii care vor sa obtina mai mult de la ceea ce are de oferit compania.

Încearcă Rompetrol Car Wash și câștigă! Achiziționează 10 fise pe același bon fiscal și câștigi garantat unul dintre cele 12.000 de premii oferite. PAȘI SELF-SERVICE: Cumpără fisele de la casa din interiorul stației. Oprește mașina în dreptul panoului de control.

Urmează instrucțiunile de pe panouri. Campania este valabilă în perioada 06.04-11.06.2023, în limita stocului de premii disponibile. Promoția nu acumulează puncte în cadrul programului de loialitate Rompetrol Go, însă fisele pot fi achitate prin Go Points, puncte aferente programului de loialitate.

This post was last modified on mai 4, 2023, 10:51 AM 10:51

Disqus Comments Loading...