ENEL: Notificarea de ATENTIONARE, foarte IMPORTANTA pentru Toti Clientii Romani

ENEL Notificarea ATENTIONARE IMPORTANTA Toti Clientii Romani

ENEL, grupul de energie cu peste 3 milioane de clienti in Romania la ora actuala, are o notificare de maxima importanta despre care trebuie sa stie toti clientii care-i folosesc serviciile, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie ceea ce se intampla cu actualele carduri de energie emise de catre Guvernul Romaniei.

ENEL explica mai jos faptul ca aceste carduri de energie au un termen de valabilitate, deci daca el este depasit, nu veti putea face vreo plata, mai exact compania spune ca data de 27.12.2023 este ultima zi din an in care mai putem efectua vreo plata folosind un card de energie, deci este extrem de important sa stiti asta.

Nu foarte multa lume stie acest aspect extrem de important al cardurilor de energie pe care le putem folosi pentru a plati facturile pe care ENEL Romania le emite pentru noi, astfel ca orice fel de detalii de acest gen ne pot fi de extrem de mare ajutor pentru a plati serviciile care ne sunt livrate in fiecare luna de companie.

ENEL Romania vorbeste mai jos si despre modalitatile prin care putem plati facturile companiei folosind cardurile de energie, totul fiind gandit pentru a fi cat se poate de simplu de utilizat, asa cum este si normal pentru sistemul menit sa-i ajute pe romani sa scape, intr-o anumita masura, de povara facturilor.

Cardul de energie are termen de valabilitate ? Da. Cardul de energie are valabilitatea asigurată până la 31.12.2023, dar plățile se pot efectua la oficiile poștale până în data de 27.12.2023. În baza cardului se pot efectua plăți în următoarele perioade. Pentru tranșa I – valoare de 700 lei, în perioada 20.02.2023 – 30.06.2023.

Pentru tranșa II – valoare de 700 lei, în perioada septembrie 2023 – 27.12.2023. Plata facturilor cu sumele de pe cardul de energie se poate face prin mandat poștal: Online accesând aplicația de pe site-ul Poștei Române aici; Direct la factorul poștal care se deplasează la domiciliul beneficiarului; La orice Oficiu Poștal.