X

ENEL: Formala Notificare IMPORTANTA care Vizeaza Romanii din Tara

ENEL, unul dintre grupurile de energie cu cel mai mare numar de clienti activi in toata Romania, peste 3 milioane la numar, a decis sa-i informeze formal pe clientii din tara in legatura cu modalitatea prin care pot obtine un Aviz Tehnic de Racordare, informatia fiind valabila si pentru cei care nu sunt clienti acum.

ENEL explica mai jos cat de simplu poate fi realizat totul, daca dorim sa obtinem un asemenea tip de document de la compania de energie, iar asta pentru ca el este necesar in situatia in care vrem sa obtinem serviciile sale, iar website-ul pe care grupul de energie l-a creat, ofera informatii detaliate despre proces.

Avand in vedere ca racordarea la serviciile de energie electrica si gaze naturale pe care le ofera un grup de energie din Romania nu este tocmai un proces simplu, cei de la ENEL Romania incearca sa ne ajute sa trecem cat mai usor prin aceasta procedura complicata, oferind informatii detaliate despre ceea ce putem face.

ENEL Romania mai are si alte informatii importante despre care trebuie sa stie oricare dintre clientii care sunt dornici sa faca o racordare noua, sau pentru cei care vor sa devina clienti, asa ca in functie de situatia in care va aflati, stiti si ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de serviciile care sunt oferite de catre grup.

Avizul Tehnic de Racordare constituie avizul scris, valabil numai pentru un anumit amplasament, care se emite de către operatorul de rețea la cererea unui consumator, asupra posibilităților și condițiilor de racordare la rețeaua electrică.

Utilizatorii rețelelor electrice au obligația solicitării avizului tehnic de racordare sau a actualizării acestuia, după caz, înainte de a începe executarea instalației de utilizare care urmează să fie racordată la rețeaua electrică, respectiv modificarea celei existente.

This post was last modified on mai 15, 2023, 11:14 AM 11:14

Disqus Comments Loading...