X

BRD Romania: Informarea Oficiala, da GRATUIT o Masina, SUTE de Vouchere eMAG

BRD Romania, binecunoscuta banca din Romania care are un numar mare de clienti, care beneficiaza de pe urma serviciilor sale, anunta in mod oficial faptul ca le ofera clientilor posibilitatea de a castiga o masina, sau sute de vouchere eMAG, toate fiind oferite gratuit chiar acum pentru cei interesati.

BRD Romania le spune romanilor ca trebuie sa devina clienti prin contractarea unui credit BRD Expresso Restart, pentru a putea avea sansa de a intra in competitia in urma careia sunt oferite gratuit masina si sutele de vouchere de la eMAG, astfel ca daca nu indepliniti aceasta conditie, nu veti putea primi ceva.

Mai mult decat atat, BRD Romania spune ca totul se desfasoara doar pana in data de 31 mai, asa ca numai pana atunci putem sa castigam un Renault Arkana Hybrid, sau oricare dintre cele 300 de vouchere eMAG, in valoare de 200 de LEI fiecare, perioada de timp in care mai putem participa, fiind destul de limitata.

BRD Romania deruleaza aceasta campanie de ceva vreme in Romania, iar asta ne ofera posibilitatea de a castiga oricare dintre aceste premii, dar trebie sa ne grabim pentru a profita de tot, iar asta pentru ca daca nu o facem, atunci exista sanse foarte mari sa nu mai avem prea curand oferite premii de acest gen.

Dobânda variabilă îți tot taie din pofte. Următoarea pe listă, tobele pe care plănuiai să le cumperi anul acesta. REechilibrează-te financiar cu Creditul BRD Expresso Restart cu dobândă fixă promoțională de 9,45% și nu renunța chiar la toate pasiunile tale.

Dacă îți iei și un Card de Credit BRD Mastercard până pe 31 mai 2023 poți câștiga un Renault Arkana Hybrid sau un voucher cadou.

This post was last modified on mai 18, 2023, 12:17 PM 12:17

Disqus Comments Loading...