E.ON: Masurile IMPORTANTE Aplicate pentru Clienti, ce Beneficiu au pentru Facturi

EON Masurile IMPORTANTE Aplicate Clienti Beneficiu Facturi

E.ON, grup de energie foarte mare din Europa care are un numar mare de clienti si in Romania, informeaza clientii din toata tara in legatura cu ceea ce le este oferit ca beneficiu legat de facturile pe care le primesc in fiecare luna, iar asta pentru ca toti pot vedea grafice de consum pentru consumul lunar anual, si nu numai.

E.ON explica pe website-ul sau, ca prin intermediul platformei MyLine sunt disponibile pentru noi grafice de consum in baza carora s-au emis facturile de consum de-a lungul timpului, ele afisand un istoric al evolutiei consumului de energie electrica si gaze naturale, pentru fiecare dintre locurile noastre de consum.

Puteti vedea mai jos informatiile pe care cei de la E.ON Romania le ofera cu privire la aceasta facilitate care este disponibila pentru clientii din toata Romania la ora actuala, iar asta pentru ca oricine are un cont MyLine poate vedea aceste informatii, indiferent daca este client persoana fizica, sau juridica.

E.ON Romania ne permite sa accesam aceste informatii atat prin intermediul aplicatiei MyLine pentru App Store, Google Play Store, sau Huawei AppGallery, dar si prin intermediul website-ului sau, astfel ca noi alegem modalitatea prin care dorim sa avem acces la toate aceste informatii la ora actuala, indiferent de unde.

Unde găsesc istoricul consumului realizat ? Accesează secțiunea „Grafice” din contul tău E.ON Myline și vizualizează:  grafic valori facturi emise pe ultimii ani; grafic consum realizat în ultimii ani; pe fiecare loc de consum. Poți de asemenea exporta aceste date sub formă tabelară, iar apoi, pe baza acestora, poți modifica convenția de consum, astfel încât cantitățile lunare estimate de energie, să fie cât mai apropiate de consumul tău.

Astfel, eviți facturile negative la regularizare/plățile în avans ori valori prea mari pe factură după citirea contorului de către Operatorul de Rețea/Distribuție. Dacă dorești să ai acces 24/7, de oriunde la contul tău, descarcă gratuit aplicația E.ON Myline din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery.