X

ENEL: IMPORTANTE Explicatii Formale in ATENTIA a Milioane de Clienti

ENEL, mare grup de energie din Romania care are peste 3 milioane de clienti care-i platesc pentru servicii acum, le ofera acestora o serie de explicatii formale foarte importante, care le aduc in atentia imediata ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu verificarea soldului sumelor ramase pe cardurile de energie.

ENEL vorbeste mai jos despre faptul ca soldul unui card de energie poate fi verificat in doar 2 moduri la ora actuala, prima dintre ele avand la baza mandatele postale pentru plata facturilor direct la factorul postal, pe acestea fiind afisate soldurile ramase in urma platii, deci stim cat mai avem pentru plati.

Separat de aceasta metoda, cei de la ENEL Romania spun ca verificarea soldului cardurilor de energie poate fi facuta inclusiv prin website-ul Postei Romane, astfel ca nu trebuie sa mai cautam hartii de plati, ci putem doar sa verificam pe website-ul institutiei ce se intampla, si cati bani mai avem la dispozitie.

ENEL Romania nu este singura companie de energie care ofera posibilitatea de a plati facturile la energie folosind carduri de energie, astfel ca e bine sa stim ce se intampla la ora actuala din acest punct de vedere, iar asta pentru ca procedura de verificare a soldului este aceeasi, indiferent de unde primim energie electrica si gaze naturale.

Cum pot vizualiza soldul rămas pe card ? Soldul se poate interoga în două modalități. Prin dovada serviciilor de mandat poștal care are înscris soldul după fiecare plată efectuată de beneficiarul sprijinului, inclusiv în cazul în care plata s-a realizat prin intermediul factorului poștal, deplasat la domiciliul beneficiarului; Prin accesarea site-ului C.N. POȘTA ROMÂNĂ pentru afișarea electronică a acestui sold.

This post was last modified on mai 18, 2023, 10:11 AM 10:11

Disqus Comments Loading...