X

LIDL Romania: Noile SCHIMBARI foarte IMPORTANTE din Magazinele Romanesti

LIDL Romania a decis sa ii anunte in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu o serie de importante masuri din magazinele din toata tara, iar asta pentru ca a publicat un nou catalog de oferte, care sunt disponibile chiar incepand din cursul zilei de luni, si puteti vedea pe website-ul companiei ceea ce este nou.

LIDL Romania a ales o serie noua de promotii speciale pentru produsele pe care le vinde pentru clientii din toata tara, iar asta in conditiile in care vorbim despre preturi neasteptat de bune pentru multe dintre ele, insa toate doar pentru o perioada foarte limitata de timp, asa cum se intampla in fiecare saptamana.

Noile oferte speciale pe care LIDL le va avea disponibile incepand de saptamana viitoare, ne vor permite sa cumparam multe produse care in mod obisnuit nu sunt disponibile la preturi atat de mici in Romania pentru oamenii care cumpara produsele care sunt puse la vanzare de catre compnie in mod obisnuit.

LIDL va avea unele promotii disponibile exclusiv pentru clientii care au carduri LIDL Plus, in timp ce altele vor fi disponibile pentru toata lumea, asa ca noi va trebui sa decidem ceea ce ne intreseaza sa achizitionam, asa cum se intampla in mod obisnuit cu promotiile de acest gen in Romania, si e bine sa stim asta.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 22-28.05.2023. Ți-am pregătit: produsele tale preferate #BioOrganic, ustensile #Parkside pentru atelierul tău, articole vestimentare … și multe alte surprize pentru întreaga familie! De joi te așteptăm pe la noi cu haine comode și moderne, perfecte pentru o viață activă! Descoperă toate piesele aici și hai să-ți alegi preferatele.

This post was last modified on mai 18, 2023, 12:01 AM 00:01

Disqus Comments Loading...