X

Survivor: Decizia de ULTIMA ORA a PRO TV privind FINALA Competitiei!

Survivor este aproape de final, astfel ca finala Survivor Romania 2023 este programata deja de catre cei de la PRO TV pentru saptamana viitoare, insa pana atunci trustul media a anuntat in mod oficial o decizie pe care a hotarat-o, si pe care o pune in aplicare chiar din cursul serii de ieri, dupa ultima eliminare a Stefaniei Stanila.

Survivor a ramas cu 5 concurenti, iar voturile pentru desemnarea castigatorului au inceput deja, cei de la PRO TV anuntand inca de aseara ca liniile au fost deschise, pentru ca unul dintre cei 5 sa fie ales castigator al competitiei, sa primeasca premiul in valoare de 100.000 de euro, dar si titlul de surpavietuitor.

PRO TV a publicat deja si informatiile oficiale pentru votul dedicat finalei Survivor Romania, astfel ca puteti sa aflati de pe website-ul trustului cum puteti vota vedeta favorita, pentru a o ajuta sa castige competitia, voturile date de catre publicul din Romania contand extrem de mult, asa cum s-a intamplat si pana acum.

Survivor Romania se incheie dupa finala de saptamana viitoare, in urma multor luni de concurs, in care am vazut extrem de multe surprize de la vedetele care au concurat in cadrul competitiei, astfel ca ramane doar sa vedem care va fi vedeta care va fi aleasa castigatoare de catre publicul roman.

Urmează săptămâna finalei la Survivor! Au mai rămas doar 5 concurenți, iar în scurt timp vom afla cine va fi câștigătorul show-ului. „Mă doare foarte tare…” Ce a spus Ștefania Stănilă înainte de a părăsit Survivor România. Liniile de vot pentru cei cinci concurenți ramași au fost deschise. Cum va fi folosit votul general.

This post was last modified on mai 18, 2023, 1:04 PM 13:04

Disqus Comments Loading...