ENEL: MILIOANE de Clienti Romani Vizati de o IMPORTANTA Notificare Privind Facturile

ENEL MILIOANE Clienti Romani Vizati IMPORTANTA Notificare Facturile

ENEL a decis sa notifice milioane de clienti din toata Romania in legatura cu facturile pe care le primesc in fiecare luna, iar asta deoarece grupul de energie a hotarat ca este de interes pentru romani sa afle cum pot sa-si mai reduca o parte dintre costurile pe care le au cu energia electrica pe care o consuma lunar.

ENEL vorbeste mai jos despre faptul ca becurile LED colorate nu consuma mai mult decat becurile LED Normale, lucru pe care nu multa lume il stia, probabil si din cauza informatiilor nu tocmai reale de pe retelele de socializare, astfel ca mesajul de mai jos are menirea de a ne transmite adevarul privind aceasta situatie.

Cei de la ENEL Romania au hotarat sa le prezinte romanilor realitatea din acest punct de vedere, si asta pentru ca e important ca oamenii sa fie informati cat mai corect in legatura cu ceea ce se intampla din punct de vedere al consumului de curent, inclusiv cand sunt folosite becuri LED colorate, in locul celor normale.

ENEL Romania are pe website-ul sau multe informatii foarte importante cu privire la modalitatile prin care putem sa economisim bani, pentru a avea si facturi lunare de valori mai mici, adica exact ceea ce isi doresc foarte multi dintre romani la ora actuala, deci e bine sa va uitati cu atentie la acele informatii.

#FiiSmartPeEnergie! Becurile LED colorate te ajută să schimbi atmosfera din casă, însă lucrul acesta nu afectează consumul tău de energie. Becurile LED colorate consumă la fel ca becurile LED normale. Pentru o productivitate mai mare îți recomandăm ca în birou să setezi o lumină rece, când urmărești un film o lumină caldă, iar în bucătărie o lumină neutră. Intră pe Electripedia să afli mai multe sfaturi de eficiență energetică.