X

ENGIE: Decizia IMPORTANTA pentru Romania, ce a Anuntat Compania de Energie

ENGIE ramane in 2023 unul dintre cele mai importante grupuri de energie care activeaza in Romania, numarul mare de clienti pe care-i are in toata tara, motivand compania sa faca si investitii pentru viitor, astfel ca a anuntat in mod oficial decizia de a investi in continuare in programul de invatamant profesional in sistem dual.

ENGIE anunta ca va pregati 49 de tineri pentru meseriile de instalator pentru instalatii tehnico-sanitare si de gaze, ele fiind la mare cautare in Romania la ora actuala, astfel ca pentru a contribui la viitorul Romaniei, sunt facute si investitii cu cap pentru tinerii romani care sunt dornici sa profite de aceste oportunitati.

Cei de la ENGIE Romania deruleaza de ani de zile programe de acest gen, iar asta pentru ca ele sunt necesare in tara noastra, si din moment ce statul nu face suficiente pentru a ajuta tinerii sa fie pregatiti pentru meserii de acest gen, mediul privat contribuie deasemenea pentru a avea si angajatii potriviti.

ENGIE Romania explica in cadrul website-ului sau tot ceea ce ar trebui sa stie tinerii interesati sa profite de programul de invatamant care este derulat la ora actuala, si avand in vedere ceea ce s-a intamplat in trecut, este de asteptat ca procesul sa nu se opreasca anul acesta, avand in vedere nevoia de meseriasi.

ENGIE Romania lansează o nouă ediție a programului de învățământ profesional în sistem dual. Absolvenții clasei a VIII-a au oportunitatea de a se pregăti pentru meseria de instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze. ENGIE Romania investește 2.640.000 de lei pentru calificarea celor 49 de tineri care se vor înscrie în acest an.

Programul de învățământ profesional dual, „Energie pentru meseria mea”, este desfășurat în parteneriat cu Liceul Tehnologic Energetic “Elie Radu” din Ploiești și Colegiul Tehnic “Mihai Bravu” din București. Continuăm să susținem tinerii care doresc să învețe o meserie. Anul acesta, o nouă generație de elevi va avea oportunitatea de a se înscrie în cadrul programului nostru vocațional.

This post was last modified on mai 21, 2023, 10:15 AM 10:15

Disqus Comments Loading...