X

E.ON: Urias Anunt Oficial IMPORTANT pentru Romania si Europa

E.ON, unul dintre grupurile de energie cele mai importante care activeaza in Romania la ora actuala, a hotarat sa faca un anunt foarte important cu privire la una dintre deciziile pe care le-a luat recent, iar asta pentru ca va construi un coridor ecologic de 13.000 km de la Marea Neagra si pana in Suedia.

E.ON explica mai jos ca este cel mai mare operator de retele de distributie a energiei electrice din Europa, si vrea sa faca biotipuri valoroase sub liniile de tensiune care vor fi amplasate de-a lungul celor 13.000 de km de zone forestiere, deci vorbim despre o munca extrem de laborioasa care va fi pusa in aplicare.

Conform companiei E.ON Romania, 8.000 de hectare de linii de transport sunt deja gestionate de catre grupul E.ON in toata Europa, iar numarul urmeaza sa fie extins ca parte a acestui nou proiect important, asa ca ramane doar sa vedem cum va arata in final ceea ce a gandit pana la ora actuala grupul de energie din Romania.

E.ON Romania incearca de multa vreme sa aduca in atentia oamenilor ceea ce vrea sa faca din punct de vedere al acestui proiect foarte important, si asta pentru ca vorbim despre investitii extrem de mari realizate de catre grupul de energie pentru a-si extinde reteaua in Europa in cursul urmatoarelor luni de zile.

๐™๐ข๐ฎ๐š๐๐ข๐จ๐๐ข๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐ข๐ญ๐š๐ญ๐ข๐ข: ๐†๐ซ๐ฎ๐ฉ๐ฎ๐ฅ ๐„.๐Ž๐ ๐œ๐จ๐ง๐ฌ๐ญ๐ซ๐ฎ๐ข๐ž๐ฌฬง๐ญ๐ž ๐ฎ๐ง ๐œ๐จ๐ซ๐ข๐๐จ๐ซ ๐ž๐œ๐จ๐ฅ๐จ๐ ๐ข๐œ ๐๐ž ๐Ÿ๐Ÿ‘.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ค๐ฆ ๐๐ž ๐ฅ๐š ๐Œ๐š๐ซ๐ž๐š ๐๐ž๐š๐ ๐ซ๐šฬ† ๐ฉ๐šฬ‚๐ง๐šฬ† ๐ขฬ‚๐ง ๐’๐ฎ๐ž๐๐ข๐š! รŽn calitate de cel mai mare operator de reศ›ele de distribuศ›ie a energiei electrice din Europa, ๐—ป๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—บ ๐˜€๐—ฎฬ† ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ ๐—ฏ๐—ถ๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ฝ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น๐—ผ๐—ฟ๐—ผ๐—ฎ๐˜€๐—ฒ ๐˜€๐˜‚๐—ฏ ๐Ÿญ๐Ÿฏ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—ธ๐—บ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถฬ‚๐—ป๐—ฎ๐—น๐˜๐—ฎฬ† ๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ถ๐˜‚๐—ป๐—ฒ ๐—ถฬ‚๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ.

La nivel European, 8.000 de hectare de linii de transport sunt deja gestionate รฎntr-un mod ecologic de compania E.ON, iar aceastฤƒ experienศ›ฤƒ urmeazฤƒ sฤƒ fie extinsฤƒ รฎn toatฤƒ Europa.

This post was last modified on mai 22, 2023, 4:19 PM 16:19

Disqus Comments Loading...