X

Survivor: Saptamana FINALA a Inceput la PRO TV, Anuntul de ULTIMA ORA!

Survivor a intrat in saptamana finala, sau mai bine zis saptamana finalei, iar asta pentru ca reality show-ul de la PRO TV urmeaza sa se incheie in cursul urmatoarelor zile, iar asta pentru ca miercuri va avea loc finala, si va fi anuntat castigatorul competitiei, iar zilele urmatoare vor fi extrem de interesante.

Survivor va avea in fiecare zi un joc si o eliminare, astfel ca in serile de astazi si maine vor pleca din competitie cate un concurent, urmand ca finala de miercuri sa ne aduca surprizele mai in materie de castigatori, iar asta pentru ca asteptarile sunt foarte mari din partea foarte multor romani care voteaza acum.

Astazi si maine vom vedea noi provocari in care vor participa concurentii care spera sa castige competitia din perioada urmatoare, astfel ca jocul va fi extrem de intens pentru cateva zile, ceva ce n-ar trebui sa surprinda, avand in vedere dorinta foarte mare a jucatorilor de a castiga Survivor Romania in 2023.

Survivor Romania are episoadele transmise in avans prin intermediul platformei VOYO, astfel ca daca aveti cont acolo, puteti sa vedeti totul inainte ca PRO TV sa transmita episoadele la televizor, asa ca e bine sa aveti in vedere acest lucru, pentru ca veti sti inaintea tuturor ceea ce s-a intamplat in competitie.

Începe săptămâna finalei la Survivor România: ”În fiecare zi, vom avea joc și eliminare”. Membrii tribului Taino vor lupta pentru șansa de a se califica direct în semifinala competiției care va avea loc marți! Dacă persoana care va câștiga proba zilei nu va mai avea emoții, ceilalți patru vor aștepta Consiliul pentru a vedea ce au votat telespectatorii la finalul săptămânii trecute de Survivor România. Seara se va încheia cu o nouă eliminare!

This post was last modified on mai 22, 2023, 11:19 AM 11:19

Disqus Comments Loading...