X

BANCA Transilvania: Initiativa IMPORTANTA Anuntata Oficial Tuturor Romanilor

BANCA Transilvania anunta in mod oficial o foarte importanta initiativa de ultima ora pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca aduce in atentia tuturor faptul ca a fost lansat un pachet de solutii pentru reducerea costurilor cu energia, el cuprinzand finantare de la banca pentru panouri fotovoltaice.

BANCA Transilvania anunta inclusiv ca a facut un simulator online de economisire a banilor, impreuna cu o serie de oferte specifice din partea partenerilor care colaboreaza cu banca pentru aceasta initiativa dedicata oricaror romani interesati, astfel ca exista multe solutii bune pentru antreprenorii dornici.

Conform celor de la BANCA Transilvania, antreprenorii din Romania care vor sa-si creasca in mod sustenabil afacerea prin producerea si utilizarea de energie verde, sunt singurii care vor putea beneficia de aceasta initiativa foarte importanta pe care banca o pune la dispozitia tuturor chiar de luna aceasta.

BANCA Transilvania explica pe website-ul sau tot ceea ce sta in spatele acestei decizii, dar si ceea ce trebuie sa faca un antreprenor pentru a cere finantarea pe care o ofera banca la ora actuala, asa ca oricine este dornic, trebuie doar sa intre acolo, si sa respecte conditiile pentru depunerea cererii, si primirea banilor.

Banca Transilvania lansează un pachet de soluții pentru reducerea costurilor cu energia, care cuprinde finanțare BT pentru panouri fotovoltaice, simulator online de economisire a banilor și oferte specifice din partea partenerilor băncii în acest program.

Soluțiile sunt destinate antreprenorilor care doresc să-și crească sustenabil afacerea prin producerea și utilizarea energiei verzi din surse regenerabile. Inițiativa face parte din strategia Băncii Transilvania privind sustenabilitatea, creditele verzi și alocarea resurselor, pentru un impact pozitiv față de mediu și antreprenori.

This post was last modified on mai 23, 2023, 4:57 PM 16:57

Disqus Comments Loading...