X

Netflix: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE de Abonati din TOATA Lumea!

Netflix a luat o decizie extrem de importanta, dar si surprinzatoare, pentru abonatii din toata lumea, iar asta pentru ca a hotarat intr-un final sa le ofere oamenilor posibilitatea de a filtra in cadrul aplicatiilor pentru telefoanele Android si iPhone filmele, serialele si documentarele pe care inca nu le-au vazut.

Netflix a actualizat recent aplicatia pentru telefoanele Android, iar printre noutatile incluse pentru filtrele din sectiunea My List, sau Lista Mea, sunt disponibile doua noi, care ne permit sa vedem doar acel continut pe care inca nu am inceput sa il vedem, sau pe care l-am vazut, dar nu l-am terminat de urmarit.

Netflix a adaugat aceste doua optiuni cu denumirile Haven’t Started si Started, iar din momentul in care le actionati, veti vedea continutul filtrat in functie de ceea ce ati inceput sa vedeti, sau nu, si asta ne poate ajuta sa descoperim continut nou disponibil in cadrul platformei, sau vechi despre care nu am stiut ceva.

Separat de aceste doua filtre importante, cei de la Netflix au adaugat in aplicatiile pentru Android si iPhone, inclusiv alte filtre care ne permit sa vedem continut in functie de data la care a fost adaugat acesta, in ordine alfabetica, sau in functie de tipul de continut, deci avem multe optiuni noi disponibile.

Netflix a implementat deja aceasta schimbare in aplicatia pentru telefoanele si tabletele Android, insa in cazul iPhone si iPad, va trebui sa mai asteptam pana cand actualizarea aplicatiei va fi disponibila in mod oficial prin App Store, iar dupa instalarea ei, vom avea acces la toate aceste optiuni noi, care sunt oferite.

This post was last modified on mai 23, 2023, 12:46 AM 00:46

Disqus Comments Loading...