X

AVERTIZAREA Meteorologica NOWCASTING, de ULTIMA ORA, ANM cu Vreme SEVERA pe 4 Iunie in Romania

Avertizarea meteorologica nowcasting, de ultima ora, a ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, de vreme severa in ziua de 4 iunie pentru Romania, ne pune in vedere o serie de feomene meteo de intensitate ridicata, care vor afecta mai multe regiuni din tara noastra.

ANM listeaza mai jos zonele in care fenomenele meteo vor afecta populatia, si vorbim despre intensificari ale vantului, care la rafala pot ajunge pana la 55 km/h, astfel ca ni se recomanda cu tarie sa fim foarte vigilenti in toate deplasarile pe care urmeaza sa le facem.

COD GALBEN!

Data emiterii : 04-06-2023 ora 11.

Valabil de la : 04-06-2023 ora 11:45 până la : 04-06-2023 ora 15:00.

In zona : Zona de litoral a județului Constanta , respectiv zona localităților: Constanța, Năvodari, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Limanu, Albești, Pecineaga, Istria, Săcele, Costinești, Mangalia;

Zona de litoral a județului Tulcea , respectiv zona localităților: Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe;

Se vor semnala : intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55 km/h.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.

This post was last modified on iun. 4, 2023, 11:53 AM 11:53

Disqus Comments Loading...