E.ON: IMPORTANTE Schimbari Aduse in ATENTIA Clientilor din Romania

EON IMPORTANTE Schimbari Aduse ATENTIA Clientilor Romania

E.ON a decis sa le dezvaluie clientilor din toata Romania o serie de foarte importante modificari pe care le-a pus deja in aplicare, si despre care trebuie sa stie cu totii, iar asta pentru ca afecteaza modul in care ei vizualizeaza informatiile de pe facturile care le sunt emise de catre companie in fiecare luna.

E.ON incearca sa detalieze pentru clientii sai din Romania ce inseamna modificarile, foarte importante, pe care le face in baza noilor prevederi ale ANRE cu privire la facturile pentru energie electrica si gaze naturale, pe care romanii le primesc incepand cu aceasta primavara, ele fiind gandite pentru a fi mai usor de inteles de catre oameni.

Conform celor de la E.ON Romania, in facturile pe care le primesc oamenii exista o noua pagina in cadrul careia exista informatii mai clare cu privire la modul in care se stabileste cat anume s-a consumat in fiecare luna, ce suma de plata exista si pana la ce data, dar si ce inseamna codurile inscrise pe factura.

E.ON Romania nu este singura companie de energie care este obligata sa puna in aplicare aceste prevederi ale ANRE, toate avand aceeasi obligatie, astfel ca e important sa stiti acest lucru, mai ales ca vom vedea in facturi cum arata modificarile implementate de catre companii pentru binele nostru, in final.

Pentru că ascultăm și analizăm fiecare mesaj primit de la clienții noștri, am dezvoltat o pagină suplimentară la factura de electricitate și gaz, pe care am adus doar informațiile de care ne-ai spus tu că ai nevoie. Așadar, pe sumarul facturii tale, vei regăsi într-o formă scurtă și clară.

Cum am stabilit cât ai consumat, consumul în kWh (și mc la gaz), când a fost realizat/estimat acest consum. Cât ai de plată și până când. Cele mai importante coduri în relația cu noi: de încasare și cod unic punct de măsură al locului de consum.