X

Volodimir Zelenski Confirma Bombardarea a Inca Doua Cladiri de Civili

Volodimir Zelenski a confirmat in mod oficial, din nou, pentru intreaga lume, faptul ca Rusia a bombardat cladiri rezidentiale in care se afla civili nevinovati, iar asta in conditiile in care in ultimele luni civilii au avut extrem de mult de suferit de pe urma armatei ruse si a bombardamentelor sale.

Volodimir Zelenski cere din nou ajutor international pentru oprirea atacurilor asupra civililor, si mai multe sisteme de aparare antiaeriana, iar asta pentru ca doar cu ajutorul tehnicii militare de acest gen pot fi impiedicate atacurile discretionare asupra tintelor civile.

“Dnipro. Rușii au atacat orașul. Au lovit între două clădiri rezidențiale cu două etaje. Din păcate, sunt oameni sub dărâmături. Toate serviciile functioneaza.

Încă o dată, Rusia demonstrează că este o țară teroristă. Rușii vor purta responsabilitatea pentru tot ce s-a comis împotriva statului și poporului nostru.

Trebuie să ne amintim cu toții că apărarea noastră, acțiunile noastre active și independența Ucrainei nu sunt ceva abstract. Aceștia sunt oameni foarte specifici, acțiuni specifice ale unor eroi specifici, datorită cărora Ucraina este și Ucraina va fi. Mii dintre cei mai puternici, mai curajoși și mai precisi oameni ai noștri…

Mulțumim tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Mulțumim tuturor celor care sunt pe posturi de luptă și în misiuni de luptă! Mulțumim tuturor celor care ne antrenează constant soldații și tuturor celor care ne tratează eroii după răni!

Și vă întreb pe toți: vă rog să nu uitați să le mulțumiți personal soldaților noștri. Pentru cei pe care îi cunoști personal. Pentru cei pe care ați putea să-i urmăriți în rețelele sociale.

Celor despre care tocmai ați auzit și despre care puteți spune altora de-ai noștri. Recunoștința este întotdeauna importantă și este important să auzi că ești mulțumit atunci când lupți astfel pentru oamenii tăi. Slavă tuturor eroilor noștri! Glorie Ucrainei!”

This post was last modified on iun. 3, 2023, 11:24 PM 23:24

Disqus Comments Loading...