X

WhatsApp Anunta Oficial Una dintre SCHIMBARILE Majore pentru Aplicatie

Astăzi avem plăcerea de a vă prezenta funcția Canale: o modalitate simplă, fiabilă și proprie de a prime actualizări importante ale persoanei și organizațiilor, direct în WhatsApp. Am creat funcția Canale într-o filă nouă denumită Actualizări, unde veți găsi starea și canalele pe care alegeți să le urmăriți, separat de conversații cu membrii familiilor, prietenii și comunitățile.

Canalele sunt instrumente de difuzare unidirecțională prin care administratorii trimit mesaje text, poze, clipuri video, stickerse și sondaje. Pentru a vă ajuta să alegeți canalele pe care să le urmăriți, să creăm un director cu funcția de căutare în care vă puteți găsi hobby-urile, echipele sportive, actualizările oficialităților locale și multe altele. De asemenea, puteți accesa un canal din linkurile de invitare trimise în conversații, prin e-mail sau postate online.

Ne dorim nivel să dezvolte un serviciu de difuzare cu cel mai ridicat de confidenţialitate. Aceasta începe cu protejarea informațiilor personale ale administratorilor și ale urmăritorilor. În calitate de administrator de canal, numărul de telefon poza dvs. de profile nu before fi vizualizate urmăritorilor. De asemenea, dacă urmăriți un canal, numărul dvs. de telefon nu va fi vizualizat administratorilor sau altor urmăritori. Este alegerea dvs. pe cine decideți să urmăriți și această informație privată.

În mod similar cu cel în care se dezvoltă mesajul, nu este serviciul ca actualizările canalelor ar trebui să fie eterne. Prin urmare, vom stoca istoricul canalului pe serverele noastre cel mult 30 de zile și vom adăuga modalități de a face actualizările să dispară și mai repede de pe dispozitivele urmăritorilor. Administratorii înainte de a avea la dispoziție și opțiunea de a bloca redirecționări și capturi de ecran din canalul lor.

În cele din urmă, vom facilita administratorilor posibilitatea de a decide cine le poate urmări canalul și dacă doresc ca acesta să poată fi descoperit în director sau nu. Având în vedere că scopul canalelor este de a se adresa unei audiențe mai mari, canalele nu sunt criptate integral în mod implicit. Considerăm că există cazuri în care canalele criptate integral care se adresează unei audiențe limitate sunt justificate, cum ar fi în cazul unei organizații non-profit sau de sănătate, și explorăm această opțiune ca o posibilitate pentru viitor.

This post was last modified on iun. 10, 2023, 12:19 PM 12:19

Disqus Comments Loading...