Mesajele E.ON foarte IMPORTANTE, ce Ar fi Bine sa Stie Clientii din Romania

Mesajele EON IMPORTANTE Bine Stie Clientii Romania

E.ON, grup de energie cu milioane de clienti care depind de serviciile de gaze naturale si electricitate pe care le livreaza, a decis sa le transmita oamenilor doua mesaje importante, despre care crede ca ar fi bine sa stie la ora actuala, pentru ca ii pot ajuta sa beneficieze de preturi mai mici pentru energia consumata.

E.ON vorbeste mai jos, in primul rand, despre faptul ca frigiderele ar trebui sa fie plasate in locuri nu foarte calduroase din casele noastre, pentru a evita un consum ridicat de energie pentru a tine la racoare mancarea din interior, ceva ce poate avea un impact substantial asupra facturii de energie pe care o primim.

E.ON ajuta clientii sa consume mai putina energie electrica

Daca tot suntem la facturile de energie, cei de la E.ON Romania vorbesc si despre contractul in baza caruia sunt furnizate serviciile de gaze naturale si electricitate, iar asta pentru ca el poate fi descarcat foarte usor de pe website-ul companiei din tara noastra, ori din aplicatia pentru iPhone si Android, chiar acum.

E.ON Romania incearca sa le ofere clientilor din Romania doar cele mai bune servicii posibile pentru banii pe care ii platesc in fiecare luna, iar ceea ce vedem aici este o noua dovada a faptului ca prioritatea este pe a avea grija ca noi sa beneficiem de tot ceea ce avem nevoie pentru utilizarea zilnica in conditii cat mai bune.

Rฤƒcoare ศ™i la exterior, nu doar la interior pentru frigiderul tฤƒu. Frigiderul prefera racoarea si la exterior, Evita sa asezi frigiderul in locuri prea calduroase ale bucatariei.

๐€๐œ๐ฎ๐ฆ ๐ ๐šฬ†๐ฌ๐ž๐ฌฬฆ๐ญ๐ข ๐ขฬ‚๐ง ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐„.๐Ž๐ ๐Œ๐ฒ๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐ญ๐จ๐š๐ญ๐ž ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐š๐œ๐ญ๐ž๐ฅ๐ž ๐ฉ๐ž ๐œ๐š๐ซ๐ž ๐ฅ๐ž ๐š๐ข ๐œ๐ฎ ๐ง๐จ๐ข. ๐•๐ž๐ณ๐ข ๐ฉ๐ซ๐ž๐ญฬฆ๐ฎ๐ซ๐ข๐ฅ๐ž ๐๐ข๐ง ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐š๐œ๐ญ, ๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐จ๐š๐๐š ๐๐ž ๐ฏ๐š๐ฅ๐š๐›๐ข๐ฅ๐ข๐ญ๐š๐ญ๐ž ๐ฌฬฆ๐ข ๐ฉ๐จ๐ญฬฆ๐ข ๐๐ž๐ฌ๐œ๐šฬ†๐ซ๐œ๐š ๐œ๐จ๐ง๐ญ๐ซ๐š๐œ๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐ขฬ‚๐ง ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ ๐๐ƒ๐…. รŽn acest fel, ai acces rapid la informaศ›iile din contractul tฤƒu ศ™i le gestionezi mai eficient. Vezi secศ›iunea dedicatฤƒ de pe website.