X

Anuntul Carrefour, da Vouchere GRATUITE de Cumparaturi pentru Clientii Romani

Carrefour, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cele mai mari din Romania la ora actuala, a decis sa ii anunte in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca ofera gratuit vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI si 1.000 de LEi, pentru roicare dintre cei care sunt interesati de ele.

Carrefour explica mai jos faptul ca da gratuit 50 de vouchere in valoare de 500 de LEI, dar si 100 de vouchere in valoare de 1.000 de LEI, iar pentru a avea sansa de a le castiga, trebuie mai intai sa aveti instalata aplicatia Act for Good in telefoanele iPhone si Android, insa si un cont facut in platforma in prealabil.

Puteti vedea mai jos ca informarea de la Carrefour Romania ne spune ca pana pe 4 iulie ne putem inscrie in cadrul aplicatiei Act for Good, deci avem destul timp la dispozitie pentru a face asta, iar la fiecare 5 puncte pe care le adunam, avem o sansa de a castiga oricare dintre cele 150 de vouchere oferite.

Carrefour Romania spune ca fiecare dintre clientii din Romania poate aduna pana la 20 de sanse pentru a castiga oricare dintre cele 150 de vouchere in valoare de 500 de LEI, sau 1.000 de LEI fiecare, deci e important sa respectati conditiile de participare la aceasta promotie extrem de importanta acum.

Se spune că norocul vine când te aștepți mai puțin. Dar noi am pregătit o tombolă să îl provocăm.​ Până pe 4 iulie, ai timp să te înscrii în tombola Act for Good. Fiecare 5 puncte acumulate în app înseamnă o șansă în tragerea la sorți. Iar tu poți strânge cel mult 20 de șanse.​ Ce poți câștiga ? ​ 50 de vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei. 100 de vouchere în valoare de 100 lei.​

This post was last modified on iun. 14, 2023, 1:14 AM 01:14

Disqus Comments Loading...