OMV: Decizia pentru Romani, da GRATIS Carduri de Carburant pentru Benzinarii

OMV Decizia Romani GRATIS Carduri Carburant Benzinarii

OMV ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu faptul ca le ofera tuturor romanilor posibilitatea de a primi gratis carduri de carburant, daca aleg sa profite de aceasta promotie care este in derulare in momentul de fata, chiar daca pentru o perioada foarte limitata de timp, deocamdata.

OMV spune mai jos ca ofera 3 carduri de carburant in valoare de 300 de LEI fiecare, iar pentru asta trebuie sa rezolvam puzzle-ul de mai jos, iar in momentul in care el este complet, trebuie sa facem o captura de ecran, si sa o publicam intr-un comentariu la postarea de mai jos, si suntem inscrisi in campanie.

Putem deasemenea sa provocam un prieten sa se inscrie in campania pe care OMV Romania o deruleaza la ora actuala, iar asta pentru ca si el poate avea sansa de a castiga unul dintre premiile care sunt oferite pentru noi in aceasta perioada limitata de timp, asa ca merita sa profitam cat tot este oferit in mod oficial.

OMV Romania explica mai jos in clar conditiile de participare la aceasta promotie speciala, si vedeti cat de simplu este totul pentru oricine este dornic sa participe la o campanie care este derulata in Romania pentru orice romani care au o masina, si sunt dornici sa beneficieze de un card de carburant gratuit.

Azi avem o nouă provocare pentru tine, așa că punem la bătaie x3 premii constând în vouchere pentru carburant în valoare de 300 lei. ​Ești gata ? Pornește giful și fii pe fază: în momentul în care puzzle-ul este complet, fă o captură de ecran și încarc-o în secțiunea de comentarii la această postare; Etichetează un prieten și provoacă-l și pe el/ea să se înscrie în concurs; Dă like paginii noastre, dacă nu ai făcut asta deja. ​​Te poți înscrie până pe 16 iunie.