X

Volodimir Zelenski Vorbeste despre Militarii Curajosi din Ofensiva Impotriva Rusiei

Volodimir Zelenski vorbeste despre militarii foarte curajosi care participa in momentul de fata la ofensiva impotriva Ucrainei, iar asta pentru ca ei au obtinut o serie de victorii foarte importante impotriva soldatilor rusi, reusind sa elibereze unele localitati ocupate de catre armata rusa.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea si despre atacul ucigas al Rusiei din Verkhovna Rada, presedintele Ucrainei dorind sa fie pedepsiti toti cei care se afla in spatele uciderii a peste 10 persoane, si ranirea altor cateva zeci, situatia fiind una extrem de grava.

“Războinicii noștri, eroii noștri! Vă mulțumesc tuturor celor care sunteți acum în luptă, care ne apărați și ne promovați pozițiile. Direcția Bakhmut și aceasta, în special, soldații brigăzii a 80-a separată a DSHV, avansează în diferite zone. Multumesc! Mulțumesc pentru curajul tău extraordinar!

Unitățile OSUV „Tavria” – în condițiile unor bătălii extrem de brutale, în condițiile superiorității aviației și artileriei a ocupantului, există mișcare înainte. Mulțumesc, războinici! Vă mulțumim pentru fiecare pas și fiecare metru de pământ ucrainean care este eliberat de răul rusesc!

Marini ai brigăzilor separate 35 și 36, a 110-a brigadă separată mecanizată, a 128-a brigadă separată de asalt montan, parașutiști ai coolului nostru “Simdesyatdevyatka”, artilerieri ai brigăzii separate a 55-a “Zaporizka Sich”… Vă mulțumim tuturor! Mulțumesc pentru putere!

Și mulțumesc tuturor din societatea noastră care înțelege că eliberarea pământului nostru de astfel de ocupanți necesită acțiuni grele, eroice și intense, care zi de zi, pas cu pas, dau puterea necesară acțiunilor noastre ofensive. Slavă eroilor ucraineni! Felicitari tuturor celor din lume care ajuta! Glorie Ucrainei!

Întâlnire importantă: Birou, oficiali guvernamentali, Rada Supremă, Biroul Procurorului General. Pregătim mai multe scenarii de dragul unui rezultat obligatoriu – pedeapsa reală, legală și echitabilă a liderilor ruși pentru crima de agresiune împotriva Ucrainei.

Toate crimele rusești ale acestui război s-au născut dintr-o crimă principală – agresiunea. Răspunsul la această crimă va fi un tribunal special. Zidurile Kremlinului nu pot opri justiția și nu există rachete împotriva justiției.”

This post was last modified on iun. 14, 2023, 12:22 AM 00:22

Disqus Comments Loading...