X

Marcel Ciolacu: Promisiunile de ULTIMA ORA ale Presedintelui PSD pentru Toata Romania

Marcel Ciolacu face o serie de promisiuni de ultima ora pentru milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca presedintele PSD vrea sa ii ajute pe romanii din tara sa nu mai fie “sclavii moderni” ai Europei, cu unele dintre cele mai mici venituri inregistrate in Uniunea Europeana, promisiune facuta si de alti predecesori.

Marcel Ciolacu vorbeste deasemenea si despre unele dintre cele mai importante masuri pe care vrea sa le puna in aplicare dupa ce va deveni prim-ministru al Romaniei, insa ramane de vazut cate dintre acestea vor puea fi transformate in realitate, mai ales in perioadele scurte de timp promovate.

Prioritatea numarul unu, lupta cu preturile si specula

“Prima noastră luptă va fi cu prețurile și cu specula! Nu-i vom ierta pe cei care profită de pe urma crizelor pe spatele românilor! Producătorii și consumatorii trebuie să aibă #garanția că obțin un preț decent pentru produse de bună calitate! Vom combate practicile speculative și, în paralel, vom lua măsuri astfel încât să reducem dependența economiei de importuri!

Principale obiective sociale din programul de guvernare: vom reduce gradual impozitarea muncii; vom crește salariul minim pentru a reduce numărul salariaților cu normă întreagă aflați în sărăcie; așa cum am făcut de fiecare dată când ne-am aflat la guvernare, PENSIILE vor crește! În plus, toți românii cu venituri mici și medii, salariați sau pensionari, vor fi în continuare sprijiniți de stat. Aceasta este VIZIUNEA PENTRU NAȚIUNE propusă astăzi românilor!

Reforme, economie, reforme, si iar reforme

Această guvernare va fi despre REFORME ȘI ECONOMIE. Știm exact ce avem de făcut și propunem un plan cu 5 mari obiective: Rezolvarea odată pentru totdeauna a problemei pensiilor speciale și adoptarea noii legi privind salarizarea unitară; Stoparea creșterii prețurilor și refacerea puterii de cumpărare; Dezvoltarea sistemelor publice de Educație și Sănătate – principalul argument pentru a-i convinge pe românii plecați să se întoarcă în țară.

Patriotism economic – dezvoltare economică prin creșterea producției naționale, atragerea de bani europeni și alocări bugetare; Crearea de locuri de muncă mai multe și mai bine plătite. Avem mult de muncă în următorul an și jumătate! Aceasta este VIZIUNEA PENTRU NAȚIUNE propusă astăzi românilor! Am prezentat echipa de miniștri a #PSD și principalele linii din programul de guvernare. Aceasta este  viziunea pentru națiune pe care o propunem pentru guvernarea României!

Luptăm ca românii să nu mai fie sclavii moderni ai Europei, cu cele mai mici câștiguri din UE. Vom înființa locuri de muncă mai multe și mai bine plătite, pentru că lucrătorii români trebuie determinați să rămână în țară. Astăzi, avem una dintre cele mai mari poveri fiscale din UE la salariile mici – de 2 ori mai mare decât in Germania, de exemplu.”

This post was last modified on iun. 15, 2023, 12:19 AM 00:19

Disqus Comments Loading...