Volodimir Zelenski: Orase Distruse de Teroarea adusa de Armata Rusa

Volodimir Zelenski prezinta lumii intregi orasele distruse de catre teroarea armatei ruse in ultimul an de zile, dar si dupa ce barajul Kakhovka a fost distrus cu doar o saptamana in urma, si mai jos puteti vedea cat de dramatica este situatia in momentul de fata pentru cetatenii tarii noastre vecine, din pacate.

Volodimir Zelenski le multumeste si soldatilor Ucrainei pentru eforturile mari pe care le depun pentru a apara tara in fata inamicilor, ele fiind uriase, si ne arata cat de mult conteaza ca NATO sa continue sa ofere ajutorul de care ei au nevoie.

“Orașe cu ruine în loc de viață. Orașe cu străzi inundate. Orașe care există doar în amintiri frumoase. Orașe în care acum sună explozii în loc de râsul copiilor. Nu vom ierta niciodată durerea pe care Rusia a adus-o pământului nostru. Și vom expulza răul rusesc din tot pământul nostru, vom elibera fiecare oraș și sat al nostru de ocupant și vom întoarce dreptatea poporului nostru.

Vă rugăm să nu uitați întotdeauna că noi toți din Ucraina ne datorăm viețile celor care au apărat viața și independența poporului nostru. Respect pentru soldații noștri, respect pentru rudele soldaților noștri, respect pentru soțiile și soții tuturor celor care au susținut apărarea statului – asta este necondiționat.

Recunoștința față de acești oameni este de necontestat. Ucraina știe să fie recunoscătoare și merită să-l arăți – în fiecare zi.

Mulțumim tuturor celor care luptă și lucrează pentru victoria noastră. Mulțumesc în mod deosebit tuturor celor care, în luptele din estul și sudul țării noastre, deschide un spațiu strategic pentru Ucraina, un spațiu de mișcare spre victorie.

Mulțumesc tuturor celor care sunt acum atât în ofensivă, cât și în apărare, care asaltează pozițiile ocupanților și care resping asalturile acestora. Vă mulțumesc tuturor, războinicilor, pentru curaj, pentru rezistența voastră și pentru fiecare metru de rezultat! Slavă eroilor noștri! Glorie Ucrainei!