Austria: Imagini Dure cu o AVERTIZARE a Ungariei pentru Schengen, Romania Vizata de Anunt

Austria Imagini Dure AVERTIZARE Ungariei Schengen Romania Vizata Anunt

Austria refuza in continuare sa permita aderarea Romaniei la Schengen, iar decizia este intarita si de un avertisment al Ungariei pentru toata Uniunea Europeana, iar asta pentru ca directorul politic al premierului ungar Viktor Orban, a publicat o serie de imagini menite sa-i sperie pe cei care vor sa accepte transferul de migranti in Europa.

Austria a afirmat in repetate randuri ca este periculos ca numere mari de migranti sa ajunga in Europa, iar Ungaria a publicat imagini cu migranti inarmati care incarca sa treaca granita sa de sud, pentru a ajunge in Schengen, la Viena, Berlin, sau alte tari din Uniunea Europeana pentru a cere azil, situatia devenind tot mai serioasa.

Austria cere in continuare masuri masuri mai stricte pentru protejarea granitelor Uniunii Europene, iar Ungaria pune mai mult “jar pe foc” cu imaginile de mai jos, incercand sa arate ca actualul pact privind migratia nu este suficient de strict, si este nevoie de masuri mai dure la granitele externe ale UE, pe care Romania trebuie deasemenea sa le proteje.

“Au machete, cuțite, pistoale. Chiar vrei ca acești migranți să fie răspândiți în toată Europa? În timp ce Bruxelles-ul intenționează să folosească forța pentru a dispersa migranții, mulți încearcă să treacă ilegal granița de sud a Ungariei, înarmați cu pistoale și cuțite. Ar trebui să le salutăm și noi ?

Vor să mute migranții în Ungaria cu forța. Pe lângă procedurile de azil mai stricte, el are în vedere și o distribuție a refugiaților în interiorul UE, ceea ce este inacceptabil, ei vor să transforme Ungaria într-o țară migrantă prin forță. Este întotdeauna periculos să ai propria ta opinie, propria ta poziție.”