Insula Iubirii: Anunturile si Imaginile de ULTIMA ORA privind Ispitele Show-ului Antena 1

Insula Iubirii Anunturile Imaginile ULTIMA ORA Ispitele Show Antena 1

Insula Iubirii, unul dintre cele mai populare reality show-ul pe care Antena 1 le produce pentru Romania, a intrat in linie dreapta pentru difuzarea primei editii, iar asta ne aduce noi imagini si anunturi privind ispitele focoase care ne vor capta atentia in fiecare saptamana, timp de 2 zile, in serile in care se face difuzarea.

Insula Iubirii va incepe in 22 iunie la Antena 1, zilele de joi si vineri urmand a ne aduce cate un episod la ora 20:30 seara, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, ne asteapta cateva zile extrem de interesante, pentru ca ispitele vor incerca prin orice metode sa ii castige pe barbatii care ajung in cadrul show-ului.

Ispitele sunt pregatite sa-si cucereasca barbatii

Toate ispitele de la Insula Iubirii au fost deja alese, impreuna cu toate cuplurile care urmeaza sa participe la emisiunile celor de la Antena 1, filmarile incepand de ceva vreme, iar dupa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos, vorbim despre foarte multe surprize care sunt pregatite pentru fanii show-ului.

Insula Iubirii a reusit sa cucereasca foarte multi romani cu felul in care a fost gandit, iar asta pentru ca exista pasiune si tensiune in fiecare minut, iar ispitele se folosesc de toate atuurile pe care le au la dispozitie, pentru a incerca sa isi duca misiunile la indeplinire, si sa-si corupa tintele din emisiune.

Oare au concurenții dorințe ascunse ? Din 22 Iunie, Joi și Vineri, 20.30 pe Antena 1 și AntenaPLAY. Cine iubește nu lasă! Sezonul șapte: Noi tentații și noi reguli! Insula Iubirii, noul sezon începe săptămâna viitoare, din 22 Iunie, Joi și Vineri, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Cine așteaptă primul bonfire ? Ispitele masculine sunt gata să demaște ce ascund concurenții în minte și-n suflet! Află cine sunt aceștia!