LIDL Romania: Decizia pentru Magazine, SCHIMBARILE de care Suntem Anuntati

LIDL Romania Decizia Magazine SCHIMBARILE Suntem Anuntati

LIDL Romania a decis sa anunte in mod oficial pentru romanii din intreaga tara schimbarile pentru magazinele din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de masuri care aduc multe produse noi in locatiile tarii, si multa lume va dori cu siguranta sa profite de toate in aceasta perioada de timp.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre produsele in stil asiatic, de la Vitasia, care sunt disponibile de ieri pentru toti romanii interesati, insa doar pana duminica, si asta deoarece de luni se vor schimba ofertele curente cu altele, care sunt disponibile tot pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania.

Mai mult decat atat, separat de produsele celor de la Vitasia, la LIDL vom gasi de saptamana aceasta inclusiv noi articole vestimentare, unele care nu sunt disponibile chiar atat de des pentru noi in locatiile sale, astfel ca merita sa le avem in vedere acum, mai ales daca suntem dornici sa ne bucuram de preturi bune.

LIDL mai are si alte surprize extrem de interesante pe care le-a pregatit pentru toti romanii, iar asta pentru ca marele lant de supermarket-uri vrea sa ii bucure pe romanii din toata tara doar cu cele mai bune produse, pe care ei le pot cumpara in momentul de fata, dar numai pentru o perioada limitata de timp.

Delicatesele #Vitasia în stil asiatic revin în magazinele noastre! Te așteptăm de joi cu pachețele de primăvară, tăiței de orez, înghețată de cocos și multe alte delicii. Ți-ai pregătit ținutele de vară ? Dacă vrei să adaugi noi articole vestimentare în garderoba ta, iată cu ce produse te așteptăm în oferta de joi. Bucură-te de o lume plină de gust cu deliciile verii în stil tropical! Iată ce ți-am pregătit în oferta de astăzi.