X

Marcel Ciolacu: Masurile de URGENTA pentru Romania, ce Anunta Presedintele PSD

Marcel Ciolacu anunta in mod oficial o serie de masuri de urgenta pentru Romania, iar asta deoarece presedintele PSD a decis sa le dezvaluie oamenilor ceea ce doreste sa faca in perioada urmatoare, el dezvaluind o serie de idei care ar urma sa puna Romania pe primul loc in fata altora din Europa.

Marcel Ciolacu a dezvaluir viziunea sa nationalista cu privire la dezvoltarea economica a Romaniei, punand accent pe produsele romanesti in magazine, ca un inceput, dar si pe o incercare de a reduce preturile alimentelor care sunt vandute in tara noastra, asa ca ramane de vazut ce anume va putea fi realizat.

“Măsuri rapide și punctuale pentru a rezolva problema #prețurilor care au explodat și îngreunează traiul zilnic al fiecărui român! În paralel, pregătim lansarea rapidă a altor proiecte esențiale: sprijinirea procesării de #alimente, schema de susținere a industriei materialelor de construcții și introducerea energiei verzi în fermele agricole. A venit timpul să impulsionăm transformarea economiei: să reducem consumul din importuri și să stimulăm producția națională! Numai în acest mod #România va avea stabilitate și protecție financiare.

Îmi asum responsabilitatea ca prim-ministru să fac tot ce depinde de mine pentru ca niciunui român să nu îi mai fie frică de ziua de mâine! Credința mea este în Dumnezeu și în România! Îmi asum #reforme structurale prin decizii ferme pe subiecte care au produs o scindare în societate: fie că vorbim de pensiile speciale sau de interzicerea cumulului pensiei cu salariul de stat.

Viziunea pentru națiune se construiește punând #educația pe primul loc. Alături de specialiștii în educație, de profesori și Ministerul Educației vom construi un sistem de educație care să reflecte în mod corect respectul pentru dascăli, dar și pentru performanță. I-am transmis liderului UDMR, Kelemen Hunor, că mi-aș fi dorit să rămânem împreună, în continuare, în echipă la guvernare. Dar, sunt convins că, pe viitor, vom reuși să rămânem o echipă în Parlament!

Viziunea noastră pentru #România înseamnă să pui poporul, pentru care lucrezi, în centrul politicilor publice pe care le promovezi! Programul de guvernare pe care îl propunem conține măsuri care țintesc rezolvarea problemelor cu care românii se confruntă. Am cerut astăzi votul de încredere al Parlamentului ca reprezentant al partidului care crede cu toată tăria în puterea oamenilor și într-o #Românie mai bună pentru toți!

Am dat colegilor mei primele draft-uri de ordonanțe pe care vrem să le citim în următoarea ședință de guvern, ca să putem să le aplicăm cât mai urgent. Este vorba de reducerea prețurilor la alimentele de bază, sprijinirea procesării de alimente, schema de susținere a industriei materialelor de construcții, plus introducerea energiei verzi în firmele agricole.”

This post was last modified on iun. 16, 2023, 12:04 AM 00:04

Disqus Comments Loading...