ATENTIONATI de BRD Romania, Clientii sunt Vizati de SCHIMBARI Importante

ATENTIONATI BRD Romania Clientii Vizati SCHIMBARI Importante

BRD Romania, una dintre bancile din tara care au un numar foarte mare de clienti care depind de serviciile pe care le ofera in fiecare luna, a decis sa-i atentioneze pe oamenii care se bucura de ele, si sa le puna in vedere unele dintre schimbarile importante care sunt facute pentru ei la ora actuala in tara.

BRD Romania aduce in atentia clientilor din toata Romania implementarea unui sistem care le permite sa fie notificati in legatura cu autorizarea tranzactiilor cu cardul, aplicatia YOU BRD fiind cea care trimite aceste notificari, atat pe iPhone, cat si pe Android, iar apoi putem autoriza tranzactia respectiva.

Dupa cum puteti vedea si in informarea de mai jos, cei de la BRD ne pun in vedere faptul ca notificarea pentru autorizarea unei plati online va fi pastrata timp de 10 minute in centrul de notificari al telefonului, astfel ca avem aceasta perioada de timp pentru a autoriza respectiva plata, si a plati efectiv banii.

BRD explica deasemenea si ceea ce gasim in inbox-ul aplicatiei YOU BRD, totul fiind gandit pentru ca noi sa ne putem bucura de cele mai bune servicii posibile de la banca, atunci cand utilizam aplicatia de mobile banking, disponibila in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store acum.

De acum, nu mai pierzi nicio notificare de autorizare a tranzacțiilor cu cardul în aplicația YOU BRD. Dacă nu ai fost pe fază când ai primit notificarea push pentru autorizarea unei plăți cu cardul online, nu trebuie să-ți faci griji. Notificarea va fi păstrată timp de 10 minute de la momentul inițierii plății în Inbox YOU BRD, pentru a-ți putea permite continuarea plății. Simplitatea de a face banking online, la câteva click-uri distanță!