Alina Gorghiu: Anunturile IMPORTANTE, de ULTIM MOMENT, Facute de Ministrul Justitiei

Alina Gorghiu Anunturile IMPORTANTE ULTIM MOMENT Facute Ministrul Justitiei

Alina Gorghiu face o serie de anunturi foarte importante pentru romanii din intreaga tara, noul ministru al Justitiei vorbind pentru milioane de romani despre ceea ce doreste sa faca in aceasta functie, sa transforme institutia intr-una care sa vina mereu in ajutorul romanilor, si la care oamenii sa apeleze cu incredere.

Alina Gorghiu a transmis deasemenea si despre un foarte important proiect rutier al Romaniei, unul din judetul Arges, acolo unde a vizitat stadiul lucrarilor, impreuna cu directorul CNAIR, Cristian pistol, lucrarile fiind unele de importanta nationala, ele avand legatura cu autostrada Pitesti – Sibiu, asteptata de multa vreme de romani.

“Veștile bune legate de cel mai important proiect rutier al României vin din Argeș! Am vizitat, ieri, alături de directorul CNAIR, Cristian Pistol, lucrări majore care privesc infrastructura națională și care se desfășoară pe raza județului. La autostrada Pitesti – Sibiu, la nodul rutier de la Bascov, punct important al Secțiunii 5, lucrările sunt în grafic. Progresul fizic a depășit deja stadiul de 18%.

Piteștenii nu vor avea de suferit din cauza lucrărilor la nodul de la Bascov. Au fost găsite soluții pentru ca traficul să nu fie deviat prin municipiu. Mai departe, am urcat către Transfăgărășan pentru a discuta despre proiectele de modernizare ale acestui drum. Vor însemna foarte mult pentru turismul argeșean. Și vestea zilei: în câteva zile se va deschide Transfăgărășanul. Cel mai frumos drum al României! Va așteptăm pe toți în Argeș!

Un apel de final către autoritățile competente pentru că am vazut multi urși pe drum. Astfel de apropieri nu sunt bune nici pentru oameni, nici pentru urși, deci trebuie luate măsuri. Mulțumesc directorului CNAIR, Cristian Pistol pentru că este atent la problemele Argeșului și deschis față de propunerile mediului de afaceri. Argeșul se va dezvolta! Vom atrage investiții majore!

Îmi doresc tare mult să vorbim despre justiţie nu ca despre ceva rece , ca despre o instituţie la care mulţi se raportează cu temere, cu reticenţă, ci despre o instituţie care reuşeşte să vină în întâmpinarea fiecăruia atunci când avem probleme. E foarte important să reuşim să eficientizăm justiţia ca serviciu public, astfel încât să avem proceduri judiciare şi administrative care să ducă la o reducere a termenelor în litigii.

Să garanteze accesul efectiv la justiţie al fiecărui cetăţean. Poate e mult spus să pară prietenoasă justiţia pentru cetăţean, dar îmi doresc tare mult să vorbim despre justiţie nu ca despre ceva rece, ca despre o instituţie la care mulţi se raportează cu temere, cu reticenţă, ci la o instituţie care reuşeşte să vină în întâmpinarea fiecăruia atunci când avem probleme.”