X

Kaufland: Voucherele Oferite GRATIS Romanilor, Anuntul Oficial in Romania

Kaufland a publicat un anunt oficial foarte important pentru milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca a hotarat sa anunte in mod oficial ceea ce da gratis oamenilor din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre vouchere de cumparaturi pe care le putem folosi pentru achizitii din oricare dintre magazine.

Kaufland explica mai jos faptul ca ofera gratis romanilor 3 vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEi fiecare, ele putand fi folosite pentru achizitia de produse din oricare dintre magazinele din tara, astfel ca putem sa ne bucuram de ele, indiferent ce anume dorim sa achizitionam de la companie.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Kaufland Romania le cer romanilor sa publice un comentariu la postarea de mai jos, si sa specifice prietenii care gasesc locul de parcare cel mai bun in parcarile magazinelor din tara, iar asa vom fi automat inscrisi in campania prin care se ofera gratuit voucherele de cumparaturi.

Kaufland Romania deruleaza aceasta promotie in toata tara, deci oricine are sansa de a castiga premiile care sunt puse la bataie la ora actuala, asa ca nu trebuie decat sa ne uitam cu atentie la promotii, pentru a ne asigura de faptul ca vom putea castiga oricare dintre premiile care ne sunt oferite chiar acum.

Unii dintre noi au un noroc fantastic și reușesc mereu să prindă locul ăla bun de parcare. Dar norocoși sunt și cei ce îi au ca prieteni. Dă-le tag norocoșilor ce găsesc locul de parcare cel mai bun și ai șansa să câștigi unul dintre cele 3 vouchere în valoare de 500 de lei. Concursul se încheie pe 22 iunie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 27-28 iunie.

This post was last modified on iun. 18, 2023, 10:20 AM 10:20

Disqus Comments Loading...