X

Volodimir Zelenski: Mesajul pentru NATO in Urma Reuniunii Rammstein

Volodimir Zelenski le transmite un mesaj extrem de important tarilor care au participat la cea mai recenta intalnire in format Rammstein, iar asta pentru ca vorbeste despre masurile care au fost luate de catre acestea pentru a ajuta Ucraina in razboiul dus cu NATO.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea inclusiv despre soldatii care se lupta in momentul de fata pentru a proteja Ucraina in fata atacurilor constante lansate de catre Rusia, luptele fiind tot mai intense, din pacate pentru armata ucraineana.

“Vreau să mulțumesc astăzi. Le mulțumim tuturor partenerilor noștri care ne ajută cu adevărat și care în această săptămână au făcut noi pași în sprijinirea statului și a poporului nostru.

Mulțumesc – Statele Unite, Țările de Jos, Germania, Italia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Canada, Polonia, Luxemburg.

Mulțumim tuturor țărilor participante la Ramstein – o altă întâlnire a avut loc în această săptămână. Mulțumesc pentru constructivitatea neclintită!

Și, bineînțeles, multumiri tuturor celor care ne antrenează soldații, care împărtășesc experiența lor cu eroii noștri și care învață ei înșiși de la ucraineni. Învață rezistența ucraineană, curajul și dorința de nesfârșit de a lupta pentru viața propriei țări și a copiilor ucraineni. Cu siguranță va fi – vom lupta pentru asta! Vom învinge.

Fiecare poziție reluată de la ocupanți, fiecare înălțime ocupată de forțele noastre sunt argumente noi și noi pentru lumea pe care Ucraina o poate, o poate câștiga.

Mulțumesc fiecărui soldat! Tuturor celor care luptă cu inamicul, care ne salvează soldații după ce au fost răniți, care ne antrenează soldații și care furnizează tot ce este necesar apărării ucrainene!”

This post was last modified on iun. 18, 2023, 12:39 AM 00:39

Disqus Comments Loading...