Toti Clientii LIDL Romania Anuntati! IMPORTANTA Decizie a Companiei in Romania!

Toti Clientii LIDL Romania Anuntati IMPORTANTA Decizie Companiei Romania

LIDL Romania continua sa aiba surprize majore pentru romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca a hotarat in mod oficial sa le spuna tuturor romanilor ceea ce se intampla din punct de vedere al unei noi campanii promotionale, prin care le ofera gratuit ceva despre care ar trebui sa stie chiar acum.

LIDL Romania a decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de premii speciale cum rar sunt oferite, mai exact o masina MINI Cabrio, 50 de carduri de carburant MOL in valoare de 500 de LEI fiecare, dar si 10 kituri de plaja, astfel ca oricare dintre romani poate sa se bucure de oferta speciala.

Pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile pe care cei de la LIDL le ofera pentru noi, nu trebuie decat sa cumparam produse de la Bon Gelati, in cadrul unui bon de cumparaturi de minim 70 de LEI, si sa inscriem acel bon de cumparaturi pe website-ul companiei, iar asa avem sansa de a castiga bani.

LIDL da gratuit un MINI Cabrio si carduri de carburant de 500 de LEI

LIDL explica mai jos foarte clar ceea ce trebuie sa facem pentru a ne putea bucura de promotia speciala care se desfasoara in momentul de fata in Romania, iar asta pentru ca ea este disponibila doar pentru o perioada foarte limitata de timp in tara noastra, si e bine sa nu o trecem cu vederea in acest moment.

Premii super cool cu fiecare Gelatelli sau Bon Gelati În perioada 08.05 – 27.08.2023 poți câștiga premii care desăvârșesc relaxarea cu înghețată! Cumpără de minimum 70 lei și cel puțin o înghețată Gelatelli sau Bon Gelati, înscrie codul unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1718 sau pe website și poți câștiga!

Descoperă toată gama de înghețată! Așa de multe sortimente, că nu știi cu care să începi. Ciocolată? Vanilie? Caramel? Prețurile sunt atât de mici, că poți să iei câte una din fiecare!