X

Italia: Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT de la Meloni si Macron, Masuri IMPORTANTE cu Franta

Italia si Franta au facut o serie de anunturi oficiale de ultim moment, premierul Giorgia Meloni si presedintele Emmanuel Macron discutand despre o serie de masuri foarte importante care urmeaza sa fie luate pentru Uniunea Europeana, si care ar urma sa aiba un impact major pentru migratie in cursul urmatorilor ani.

Italia vrea o reducere a numarului de migranti care ajung in Uniunea Europeana, iar impreuna cu Franta vrea sa puna in aplicare masuri separate de cele convenite deja la Luxembourg intre tarile UE, si totul pentru ca numarul celor care ajung in ambele tari este extrem de mare, si genereaza probleme uriase pentru Schengen.

Italia a pornit intr-o misiune de a-si rezolva singura problemele generate de migratia ilegala, iar Giorgia Meloni vrea sa-si indeplineasca promisiunile facute electoratului sau, ea spunand ca va reduce migratia ilegala, si numarul de migranti per total, insa pana in momentul de fata nu a prea reusit sa-si tina promisiunile care au ajutat-o sa ajunga in functia de premier al tarii.

“Acordul cu Franța privind migranții și Pactul de Stabilitate, stopează vechii parametri. Italia și Franța sunt două națiuni legate, importante, centrale și protagoniste în Europa. Suntem de acord cu faptul că sunt necesari pași concreți înainte în ceea ce privește migranții. Vreau să-i mulțumesc președintelui Macron pentru primire.

Este o ocazie foarte importantă: Italia și Franța sunt două națiuni lider în Europa care au nevoie de dialog pentru că interesele lor comune sunt multe și convergente. În lunile următoare vom fi chemați să luăm decizii care vor avea consecințe importante pentru viitorul UE și relațiile transatlantice și este esențial ca Roma și Paris să colaboreze la nivel bilateral și multilateral.”

This post was last modified on iun. 20, 2023, 9:12 PM 21:12

Disqus Comments Loading...